TOPlist

Meizu MX6 nabídne desetijádrový MediaTek Helio X20

Čínská společnost Meizu rozeslala pozvánky na blížící se událost, na níž má být představena letošní vlajková loď MX6. Tento přístroj zachytila v minulém týdnu databáze benchmarku AnTuTu, takže máme možnost podívat se mu předčasně pod kapotu.


Takto má Meizu MX6 vypadat 

Meizu MX6 má pohánět desetijádrový procesor MediaTek X20, jehož působivý výkon nedávno otestoval GeekBench (více informací). Díky použití displeje s „pouze“ Full HD rozlišením by mohl být celkový výkon chystaného telefonu skutečně velmi vysoký. Procesoru mají sekundovat 3 GB RAM, vnitřní úložiště má dostat kapacitu 32 GB. Hlavní fotoaparát má pořizovat snímky v rozlišení 20,7Mpx, zatímco čelní kamerka poslouží pro tvorbu 8Mpx selfies.

 

Telefon má dostat reprezentativní vzhled tvořený kovovým tělem a tenkými rámečky kolem displeje, který bude krytý zbroušeným 2,5D sklem. O přísun energie se má starat 4 000mAh baterie, o chod telefonu systém Android 6.0 Marshmallow. Představení Meizu MX6 je tipováno na březen.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku