TOPlist

Logitech Create: Externí klávesnice pro iPad Pro

Značka Logitech představila novou klávesnici Create Keyboard Case pro iPad Pro (preview), která byla vyvinuta přímo ve spolupráci se společností Apple. Půjde tak o vůbec první klávesnici od externího dodavatele pro nový iPad Pro, která naplno využije nového Smart Connectoru.

Kryt s klávesnicí se po zapojení do konektoru ihned propojí s tabletem, komunikace tedy neprobíhá přes Bluetooth; konektor rovněž zajišťuje napájení. Kryt poskytuje základní ochranu a kvalitní tkanina má pomoci odolat náhodným nárazům, poškrábání či polití.

 

Kdy a za kolik? Dočkáme se do konce roku

Kryt s klávesnicí Logitech Create Keyboard Case pro iPad Pro bude ve Spojených státech a vybraných evropských a asijských zemích k dostání ve stejnou chvíli, kdy bude možné zakoupit iPad Pro. Jak nám české zastoupení značky potvrdilo, u nás a na Slovensku se klávesnice dostane do prodeje ke konci letošního roku; cenu zatím neznáme, a to ani tu americkou. Doufejme, že cena nebude stejně bláznivá jako u originálního krytu s klávesnicí od Applu, který si za svoji Smart Keyboard účtuje 169 eur, což je zhruba 4 600 Kč.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku