TOPlist

Apple konference iDEN láká na známé řečníky a zajímavé přednášky

Apple konference iDEN je skvělá příležitost, jak si poslechnout přednášky na zajímavá témata od špiček ve svém oboru. Vyzkoušet si produkty od partnerů akce a pobavit se s lidmi, které Apple fascinuje natolik, že dali hlavy dohromady a pořádají celou konferenci.

Apple konference iDEN vznikla díky spolupráci magazínu Appliště.cz a komunitního Apple fóra MacFórum.cz. Proč na ní nesmíte chybět, lze shrnout do 5 důvodů. Po jejich přečtení a vaší registraci se na vás budou těšit organizátoři v Pracovně.cz a to 15. 10. 2015 od 9:00

1) 6 přednášek během jediného dne

V jeden jediný den si poslechnete 6 řečníků a každého na jiné téma. Přednášky jsou sestavovány tak, abyste se dozvěděli maximum možných informací a zároveň byli schopni vnímat po celou dobu. Pořadatelé chápou, jak je někdy vysilující poslouchat dlouhý výklad. Podrobný seznam přednášek naleznete na stránkách konference

2) Skvělí řečníci

Oslovili se zkušení řečníci a odborníci, kteří mají co říct a co posluchačům předat. Každá přednáška tak bude originální a osobitá. V jednom dni uvidíte a uslyšíte protřelého Honzu Březinu, zkušeného Jardu Homolku, tajemného Alana Brutenice, geniálního Petra Dvořáka, super Vláďu Janečka a Tomáše Svobodu, šéfredaktora magazínů Appliště a iPhonefoto.

3) Úžasní partneři

Stále se domlouvají další a další partneři konference iDEN. Zatím jsou potvrzeni shopaři z EasyStore, kteří přinesou prémiové Apple příslušenství k vyzkoušení. Portál SMARTmania.cz, který píše o všech chytrých zařízeních. Applenovinky.cz – Apple magazín, kterému žádná jablečná infomace neunikne. Magazín SuperApple, který vychází v papírové podobě a je jediným tištěným Apple magazínem u nás. Fotografický on-line magazín iPhonefoto.cz, jenž nabírá na obrátkách a pro všechny přítomné nabídne slevu na své workshopy iPhone fotografie. Další partneři budou přibývat, postupně budou vždy oznámeni na sociálních sítích akce – Facebook, Twitter a hlavní stránce Apple konference iDEN.

4) Místo konání: Pracovna.cz

Pracovna poskytuje unikátní prostor k pořádání právě takových akcí, jako je Apple konference iDEN. Hned vedle přednáškového sálu je kavárna, se kterou je domluveno, že se pokusí splnit každé přání účastníka konference.

 

5) Cena a registace

Cena vstupenky na celou akci je 990 Kč. Registrovat se můžete zde.

Autor článku Redakce
Redakce
Redakční profil SMARTmania.cz. Máte zájem o spolupráci? Ozvěte se nám na e-mail [email protected].

Kapitoly článku