TOPlist

Huawei v Miláně odhalilo první limitovanou edici chytrých hodinek. Koupit je ale nepůjde

Značka Huawei na slavnostním desátém výročí Vogue China v Miláně odhalila svou první speciální edici chytrých hodinek, které navrhl italský módní designer Barnaba Fornasetti. Hodinky byly určeny jako dárek pro hosty slavnostního večera a s uvedením do prodeje se nepočítá. Tento dárek prezentuje spolupráci mezi Huawei, Vogue Čína a Fornasettim. Událost uzavírala Fashion Week v Miláně. Akce se rovněž zúčastnil světově známý módní fotograf Mario Testino a top modelka Karlie Kloss a model Sean O´Pry, kteří se spolupodíleli na reklamní kampani pro Huawei Watch.

Exkluzivní design ciferníku této edice obsahuje kultovní Fornasettiho motiv „Tema e Variazioni“, řemínek hodinek a krabička, v nichž jsou hodinky uloženy, mají klasickou zelenou barvu „Malachite“, typickou pro Fornasettiho práce. Na krabičce je rovněž zobrazen Fornasettiho motiv klíčové dírky. 

U příležitosti odhalení hodinek od Fornasettiho pro Vogue Čína rovněž společnost Huawei představila platformu „Design Powered By Huawei“ pro designéry a umělce, kteří zde mohou prezentovat svou kreativitu. Ať už se jedná o vlastní „motivy“ reálných produktů nebo návrhy a obrázky produktů budoucnosti, jako jsou chytré telefony nebo chytré hodinky.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku