TOPlist

HTC optimalizuje servisní síť v Evropě, pobočka v Brně byla zrušena

Tchaj-wanské HTC oznámilo zrušení plánů týkajících se výstavby servisního střediska v Brně. K obratu došlo po komplexní revizi partnerských autorizovaných servisů v celé Evropě, podle které už není centralizované servisní pracoviště nadále potřeba.

Cílem brněnského servisního střediska mělo být zvýšení efektivity provozu, snížení provozních nákladů a urychlení procesu oprav. Těchto cílů se však podařilo dosáhnout intenzivní spoluprací se sítí servisních partnerů HTC. Z těchto důvodů se značka rozhodla ukončit projekt českého servisního střediska.

Zákazníků se zrušení brněnského projektu centrálního servisního střediska nijak nedotkne. Stejně jako dosud bude servisní požadavky zákazníků z České republiky i velké části Evropy odbavovat autorizovaný servis VSP Data v Sezimově Ústí. Pokud vás zajímá, jak své HTC můžete co nejrychleji reklamovat, podívejte se na tento článek na oficiálním blogu značky.

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku