TOPlist

HTC One (M9) uniká ve zlaté barvě: Záda se od aktuálního modelu příliš neliší

Společnost HTC zřejmě chystá pro svoji příští vlajkovou loď stejné barevné varianty jako u současné generace. Po snímcích stříbrného šasi se na internet dostávají obrázky zlaté varianty HTC One (M9).

  

Design vychází z loňského modelu, pouze ultrapixelový snímač nahrazuje klasický jednočočkový fotoaparát, který má mít podle posledních spekulací rozlišení 20,7 megapixelů. Evan Blass, který dříve poskytoval úniky na Twitteru pod jménem @evleaks tvrdí, že se HTC One (M9) bude od svého předchůdce vzhledově lišit a že se jedná pouze o maskovací kryt, popsal však pouze vzhled čelní stranu telefonu a design té zadní nijak nekomentoval.

  

Na velkou čočku zadního fotoaparátu se připravují výrobci příslušenství, například společnost Otterbox. Ta již nyní vystavila na internet obrázky svých černých a šedých krytů, které s uniklým designem zad telefonu korespondují. K dispozici mají být 1. dubna za cenu 30 EUR (asi 850 Kč).

Aktualizováno: na žádost DMCA byl obrázek s pouzdry společnosti Otterbox odstraněn.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku