TOPlist

HTC One M10 se údajně na MWC neukáže. Odhalení má proběhnout na samostatné akci v březnu

Zatímco se v poslední době množí zprávy o Samsungu Galaxy S7 či o LG G5, o budoucí vlajkové lodi HTC se dosud neobjevily žádné zprávy. Podle posledních pověstí je důvod jednoduchý – tchajwanská společnost jej údajně nebude představovat na únorovém veletrhu MWC, ale později na samostatné akci. HTC se tak zřejmě vrátí do starých kolejí, z nichž vyjelo pouze vloni, kdy na MWC představilo nepříliš úspěšný One M9 (recenze).

 
HTC One M10 se má od svých předchůdců designově lišit 

Podle aktuálních zpráv bylo představení nové vlajkové odloženo vedením společnosti, které designérům vrátilo k přepracování několik prototypů telefonu. HTC zjevně nechce opakovat situaci z loňského roku, kdy model One M9 nenabídnul žádný designový posun od svého předchůdce.

Jak bude novinka vypadat, nemáme prozatím tušení. Očekávat můžeme působivou hardwarovou výbavu postavenou na Snapdragonu 820, spekuluje se také o čtečce otisků prstů a kovovém těle, které bude splňovat odolnost podle certifikace IP68. 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku