TOPlist

Honor 7i s výsuvným fotoaparátem bude představen 20. srpna. Známe hardwarové parametry

U Huawei bude v následujících týdnech rušno, neboť má čínská společnost naplánované hned dvě tiskové konference – 2. září na veletrhu IFA představí model Honor 7s, ještě předtím však dojde k odhalení nového modelu oddělené značky Honor. Telefon se má jmenovat Honor 7i a jeho poznávacím znamením bude vysouvací modul fotoaparátu.

 

Full HD displej a dva typy procesoru

Zařízení jsme nedávno viděli na snímcích v databázi čínského regulátora TENAA, nyní se dozvídáme první informace o hardwarové výbavě. Honor 7i má nabídnout 5,2″ Full HD displej, motorem má být podle vybraných trhů buď Snapdragon 615 od Qualcommu nebo Kirin 935 vlastní výroby. V obou případech má operační paměť nabídnout 2 GB, vnitřní úložiště bude údajně variantně 16 nebo 32 GB.

  

Zvláštností Honoru 7i bude vysouvací modul obsahující dva fotoaparáty o vysokém rozlišení a společný dvoutónový LED blesk. Telefon bude představen příští týden 20. srpna v Číně, jeho očekávaná cena se pohybuje mezi 320 – 400 dolary (7 800 – 9 800 Kč bez DPH).

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku