TOPlist

Xiaomi Mi5 bude mít premiéru 24. února: Máme nové fotografie

Představení nové vlajkové lodě Xiaomi se blíží. Dosud jsme čerpali z informace, že ke slavnostnímu odhalení dojde někdy po čínském novém roce, nyní bylo oficiálně potvrzeno přesné datum tiskové konference – konat se bude 24. února.

Podle uniklých obrázků z prezentace čínského výrobce pro partnery bude akce trvat asi dvě hodiny, tudíž je pravděpodobné, že nedojde pouze na Mi 5, ale i na nějaké(á) další zařízení.

Již dlouze se například spekuluje o prvním notebooku značky Xiaomi. Společnost opět potřebuje vzbudit zájem o své produkty, neboť počet prodaných zařízení v loňském roce výrazně zaostal za očekáváními (více informací).

  

Chystaná vlajková loď Mi 5 má nabídnout nejvyšší možnou výbavu – 5,2″ po stranách zaoblený displej s Quad HD rozlišením, procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB RAM a úložištěm o kapacitě 16 či 64 GB (podle varianty). O pořizování snímků se má starat dvojice fotoaparátů o rozlišení 16 a 13 megapixelů, o přísun energie baterie o kapacitě 3 600 mAh.

Xiaomi Mi5 můžete zakoupit v obchodě Beryko.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku