TOPlist

Druhá generace Apple Watch má přijít v polovině příštího roku

Hodinky Apple Watch mají za sebou úspěšný vstup do segmentu nositelné elektroniky a z celého koláče si podle agentury IDC ukously 73,8 procent (více informací). Apple se při výrobě spoléhá na své partnery, o montáž se například stará tchajwanská společnost Quanta Computers. Její předseda představenstva Barry Lam se v nedávném rozhovoru s investory prořekl, že již pracují na druhé generaci jablečných hodinek.

  

Podle Lama bude segment chytrých hodinek nadále růst, přičemž druhá generace Apple Watch má být v mnohém lepší než aktuální model. První omezené dodávky by měly přijít již na konci druhého čtvrtletí příštího roku, největší boom prodeje se má odehrát ve třetím čtvrtletí. Na výčet zlepšení je ještě příliš brzy, spekuluje se však, že se příští Apple Watch nebudou vzhledově příliš lišit od současného modelu. 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku