TOPlist

V Brně mohou zákazníci Vodafonu zdarma cestovat v MHD. S tarifem až 6 měsíců

Operátor Vodafone připravil ve spolupráci s Dopravním podnikem města Brna speciální nabídku, díky které mohou lidé v Brně jezdit městskou hromadnou dopravou zdarma. Nabídka je určená jak pro stávající, tak pro nové zákazníky Vodafonu.

Noví zákazníci, kteří si u Vodafonu pořídí a aktivují novou SIM kartu s Tarifem 26 nebo jedním z Red LTE tarifů, získají dva čtvrtletní kupony zdarma. Stejnou příležitost na bezplatnou jízdu brněnským MHD dostanou stávající zákazníci, kteří doporučí svého známého, který si následně novou SIM kartu pořídí. Pro prvních 100 zákazníků je navíc připraven jeden kupon jako bonus. Počet kuponu na jednoho zákazníka není omezen, takže při průběžném plnění podmínek mohou zákazníci Vodafonu po celou dobu konání akce jezdit hromadnou dopravou v Brně zdarma.

Akce trvá do 31. 12. 2016. Zákazníci se o svůj bonus musí v prodejně Vodafonu aktivně přihlásit. Poté jim bude zaslána SMS se speciálním kódem, pomocí něhož si mohou vyzvednout v prodejně jízdenek Dopravního podniku města Brna svůj kupon, nebo kód přeposlat své rodině či známým, v případě, že ho sami nevyužijí. Další informace o této akci najdete na této stránce.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku