TOPlist

Známe cenu chytrých hodinek od Samsungu: Gear S2 Classic budou stát jako Apple Watch Sport

Chytré hodinky Gear S2 (Classic) patří k hlavní lákadlům Samsungu na letošním veletrhu IFA. Zástupci naší redakce již měli možnost si hodinky vyzkoušet na vlastní kůži. První pocity, včetně videopohledu si můžete prohlédnout v tomto článku.

 

Při oficiálním představení výrobce bohužel nezmínil prodejní cenu hodinek. Finské a dánské zastoupení výrobce ovšem již své ceny zveřejnilo, takže máme možnost alespoň odhadnout, za jaké částky se budou prodávat hodinky na našem trhu. U moderněji laděné verze Gear S2 byla cena stanovena na 349 euro, což je v přepočtu zhruba 9 500 Kč.

 
Gear S2 budou konkurovat i hodinkám Watch od Applu

Model Gear S2 Classic s koženým řemínkem bude stát ještě o 50 euro více, takže by se výsledná cena měla po přepočtu pohybovat kolem 11 000 Kč. Za stejnou částku se prodávají také konkurenční Watch Sport od Applu. Na letošním veletrhu IFA představili chytré hodinky i další velcí výrobci jako Huawei, Motorola, Alcatel a další. Samsung to tedy rozhodně nebude mít lehké, ale i přes to si myslíme, že si Gear 2 (Classic) získají spoustu příznivců.

Autor článku Zdeněk Beran
Zdeněk Beran
Redaktor serveru SMARTmania.cz a dalších technologických webů, fanoušek počítačového hardwaru, mobilních zařízení všeho druhu a jiné elektroniky, milovník akčních počítačových her a PUBG.

Kapitoly článku