TOPlist

Zahraniční redakce rozbalují OnePlus 2: Co všechno se nachází v balení?

Zatímco my v redakci netrpělivě čekáme, až si díky pozvánce budeme moci OnePlus 2 (preview) zakoupit skrze e-shop výrobce (prodej bude zahájen 11. srpna), zahraniční servery mají větší štěstí a již nyní začínají letošního „zabijáka vlajkových modelů“ testovat.

Redaktoři serveru AndroidAuthority.com stihli natočit unboxing video, díky kterému zjistíte, co všechno se nachází v základním balení. Telefon dorazí v červené krabičce s odlišným půdorysem, než měl jeho předchůdce (recenze). Kromě samotného zařízení v krabičce najdete uživatelskou příručku, adaptér nabíječky vyvedený v bíločervené barvě a USB kabel s USB-C konektorem. Kdo by čekal sluchátka, bude zklamán; ta výrobce do krabičky nepřidává.

A jaké vlastně budou ceny? Levnější varianta se 3 GB RAM a 16GB vnitřní pamětí přijde na 9 199 Kč, dražší model se 4 GB RAM a 64 GB vnitřní paměti bude stát 11 099 Kč. OnePlus 2 je, stejně jako jeho předchůdce, nabízen pozvánkovým systémem – od 11. srpna bude bude v prodeji 64GB varianta, levnější model přijde později.

K pozvánce se dá dostat několika způsoby – od někoho, kdo již OnePlus 2 vlastní, či v soutěžích a propagačních akcích výrobce. K dnešnímu dni mimochodem výrobce eviduje přes tři miliony předobjednávek a toto číslo neustále narůstá.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku