TOPlist

Našim pro radost od T-Mobilu nabízí speciální slevy na akce, které oceníte při letních dovolených

Český T-Mobile připravil před prázdninami pro své zákazníky pár letně dovolenkových výhod. Ve výčtu nechybí například sleva 15 % na cestovní pojištění Allianz, 20 % na průvodce, mapy a atlasy Marco Polo, Dumont a Kompas, 40% sleva na stany a další outdooroové vybavení značky Zajo nebo o 20 % nižší cena bezpečnostního značení kol Datatag. I nadále platí zajímavé zvýhodnění zájezdů a ubytování. 

K 15% slevě na cestovní pojištění Allianz ale dostanou zákazníci T-Mobile navíc poukaz v hodnotě 200 Kč na fotoknihu firmy Fotolab. Klienti také uvítají i slevu 20 % na průvodce, atlasy a mapy Marco Polo, Dumont
a Kompas v prodejnách Knihy Dobrovský. Pokud by někdo dal přednost raději detektivce či beletrii, na všechny ostatní knihy, ale i společenské hry a papírenské zboží lze využít slevu 10 %.

Kdo miluje outdooor, ocení o 40% nižší cenu na vybrané stany, vybavení a výstroj značky Zajo. Cyklisté pak jistě nenechají bez povšimnutí 20% slevu na bezpečnostní značení Datatag, které Policii umožní identifikovat označené jízdní kolo. Tyto systémy mají prokazatelně výrazný vliv na snížení krádeží a dosáhly 100% úspěšnosti při trestním řízení, kde bylo značení použito jako důkaz. 

Stále platí zvýhodnění 30 EUR pro nově registrované zájemce o ubytování přes unikátní službu Airbnb. Tuto výhodu jen během května využilo v ČR téměř 400 zákazníků (v Německu 257), z nichž 311 využilo webovou stránku aplikace. V nabídce rovněž nechybí sleva až 4 000 Kč na letní dovolenou u CK Firo Tour. Kompletní přehled všeh slev naleznete na portálu NasimProRadost.cz.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku