TOPlist

Náramek HTC Grip odložen, možná přijde v jiné podobě

Sotva organizace Bluetooth SIG dala požehnání náramku HTC Grip, oznámila tchajwanská společnost, že se jejich prvního nositelného zařízení jen tak nedočkáme. HTC Grip, který vzešel ze spolupráce s výrobcem oblečení Under Armour a byl představen na začátku roku na veletrhu MWC, měl jít do prodeje letos v září, poté v létě, nakonec bude jeho prodej odstartován „později v letošním roce.“

  

V oficiálním prohlášení HTC stojí, že důvodem je neustálé zdokonalování zdravotních a fitness funkcí, přičemž Grip má být nejlepším výrobkem ve své kategorii. Z dlouhodobého testování a zpětné vazby uživatelů vyplynulo, že bude lepší sjednotit Grip s celým portfoliem budoucích fitness produktů a představit jej později. Server Engadget dokonce uvedl, že by se mohlo jednat o odlišný výrobek, než který jsme měli možnost spatřit v Barceloně. 

Jaké další fitness produkty HTC chystá, nevíme, cesta tchajwanské společnosti mezi výrobce nositelné elektroniky je každopádně velmi trnitá. Doufejme tedy, že se skutečně dočkáme letos. 

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku