TOPlist

Keyboard for Excel pro Android: Pracujte s tabulkami efektivněji (tip na aplikaci)

Inkubátor Microsoft Garage slouží zaměstnancům redmondského giganta k tomu, aby přeměnili své nápady v realitu a tvořili aplikace jakéhokoliv zaměření pro jakoukoliv platformu. Nyní například z dílen Microsoft Garage vzešla zajímavá klávesnice pro Android, která má usnadnit práci v tabulkových editorech. Hodit se může například v nedávno vydané aplikaci Excel pro tablety s Androidem.

  

Kromě klasického qwerty rozložení je součástí této klávesnice numerický blok, matematické operátory nebo klávesa TAB pro snadný posun v buňkách. Klávesnice je bohužel prozatím anglická, nicméně její vývoj ještě není u konce a uživatelé mohou zasílat své nápady na další funkce prostřednictvím těchto stránek. Klávesnici Keyboard for Excel si můžete stáhnout prostřednictvím následujícího odkazu.  

Odkaz na Google Play

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku