TOPlist

Tablet, ze kterého si zavoláte: 7″ Honor X2 v limitované edici s gravírováním přichází na český trh

Značka Honor uvádí na český trh nový tablet X2, který nabízí 7″ IPS displej s rozlišením 1920 x 1200 px (323 ppi), osmijádrový 64bitový procesor HiSilicon Kirin (4 jádra Cortex-A53 s taktem 2 GHz + 4 jádra Cortex-A53 s taktem 1,5GHz & GPU Mali-T628 MP4 s taktem 680 MHz), 2 GB RAM, 16GB interní úložiště a slot na microSD kartu, 13Mpx fotoaparát a přední 5Mpx kamerku.

Celkové rozměry novinky jsou 183,5 x 103, 9 x 7,18 mm, hmotnost je 249 gramů. V rámci speciální akce si čerství majitelé Honoru X2 mohou nyní nechat vygravírovat své motto nebo věnování a designový motiv přímo na jeho zadní stranu. Honor X2 je aktuálně možné předobjednat za doporučenou cenu 8 999 Kč, a to pouze v omezeném počtu 100 kusů v internetovém obchodě smarty.cz.

 

Kvalitní reprodukci zvuku by měl zajišťovat reproduktor s technologií DTS Surround. Honor X2 je vybaven 5 000 mAh baterií, která má podle slov výrobce při silné zátěži tablet udržet při životě celý pracovní den. Zařízení zvládne například streamování online videa po dobu 12 hodin, 15 hodin surfování na internetu nebo 60 hodin poslouchání hudby přes sluchátka.

Operační systém Android 5.0 Lollipop v tomto případě doplňuje uživatelské rozhraní EMUI 3.0. Informace o dostupnosti aktualizace na Android 6.0 zatím výrobce nezveřejnil. Ve výbavě dále najdeme duální WiFi anténa, GPS, Bluetooth 4.0 či podporu dvou aktivních SIM karet (dual standby mód) včetně rychlých LTE dat.

Pro české zákazníky si Honor připravil mimořádný dárek. Každý, kdo si do 14. prosince pořídí zařízení Honor X2, může si vybrat jeden z originálních motivů, který bude vygravírován přímo na zadní stranu zařízení. Zákazníci mohou vybírat z kategorií romantik, sportovec, cestovatel, hráč, kamarád, milovník knih nebo rebel. Ke každému obrázku je možné přidat krátké motto nebo věnování a podpis. Ovšem majitelé Honoru X2 si mohou vybrat také osmou variantu personalizace svého nového zařízení, a to pouze delší text se jménem.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku