TOPlist

Minigore 2 Zombies: Nelítostná likvidace zombies ve velkém stylu (tip na hru)

Dnes pro vás máme tip na jednoduchou, avšak velmi chytlavou hru, ve které si přijdou na své zejména příznivci akčních titulů. Jste ochotni čelit nájezdům krvelačných zombies?

Pro příznivce akčních titulů tu máme skvělý tip na hru. Minigore 2: Zombies je totiž jedna z těch, kde se vyřádíte až do vyčerpání. Budete klikat a klikat, avšak hra se vám skvěle odmění dechberoucím zpracováním, výbornou optimalizací, skvělými hrátky světelných efektů a příjemným ozvučením.

Po zapnutí vás čeká boj. Nebudete mít příležitost se tomu nijak vyhnout. Zkrátka, ihned se objevíte na bojišti, kde na vás za pár sekund vyběhnou ze všech stran zombíci všech druhů a různých velikostí. Ať už se jedná o mrtvá a zmutovaná zvířata, nebo různé rytíře, samuraje, zlikvidovat musíte všechny. Hra se odehrává v pustém lese a vaším jediným cílem je přežít co nejdéle to jen půjde. Ovládáte malého panáčka, který má velkou krychlovou hlavu a drobné tělo. Nevypadá to divně, ale vtipně a do hry se nesmírně hodí.

Cestou sbíráte a nacházíte nové zbraně. Meče, sekery, kladiva, motorové pily nebo samopaly jsou na každém rohu. Co ovšem také musíte sbírat, jsou lékárničky, vzácné truhly a nebo mince. Počet „vydělaných“ mincí se během hraní zvedá opravdu rychlým tempem a za každého zabitého nepřítele se vám jich přičte několik desítek, proto nebude problém nasbírat za první půlku úrovně klidně přes dvanáct tisíc bodů. Ve hře běží časovač, který odpočítává dobu, po kterou musíte vydržet naživu a přitom bude narůstat level vaší postavičky. Po uplynutí času se hra pozastaví a vy můžete pokračovat v dalším, bezohledném, ale přesto zábavném střílení.

Nové prostředí a postavy se dají odemknout tak trochu šibalským způsobem – přes obchod. Nevím jak vy, ale já jsem tento způsob zpřístupňování vůbec nečekal. Druhá hratelná postava a prostředí je úplně zdarma, na další už si bohužel budete muset ve hře nastřádat nějaké ty zlaťáky. Výhodou je také to, že levely vám na postavách zůstávají a automaticky se započítávají i na vaše ostatní, nově zpřístupněné charaktery.

Příjemným překvapením je také možnost zapnutí automatického míření, tudíž některým usnadní práci a nebudete se muset za každým otáčet pomocí tlačítka. Příležitost se někde zastavit je téměř nulová, protože zombíci vám budou pořád v patách a jejich počet bude narůstat obrovskou rychlostí. Hru si vyzkoušejte, určitě to bude stát za to a budete se bavit tak jako já.

Odkaz na App Store Odkaz na Google Play

Majitelé zařízení s Androidem si hru mohou stáhnout zdarma skrze Google Play. Verze pro iOS bohužel zdarma není, připravit si budete muset cca 50 Kč. Překvapila mě také dostupnost pro androidí herní konzoli OUYA (odkaz), takže pokud ji vlastníte, můžete si tuhle pecku taky zahrát.

Autor článku Dominik Blatoň
Dominik Blatoň
Nadšenec do psaní, elektroniky a moderních technologií obecně. Milovník Androidu a ladných křivek mobilních telefonů. Působím také jako herní fanatik. Ve volném čase se zabývám koníčky jako fitness, turistika, cestování, jízda na kole, hudba, fotografování a grafika.

Kapitoly článku