TOPlist

Bank Robbery od českých autorů: Zlikvidujte zloděje a získejte zpět peníze

Na iPhone a iPad nyní vyšla nová česká hra s názvem Bank Robbery, ve které si zahrajete na šerifa. Ten se musí vypořádat s bankovní loupeží v jeho malém městě, kde nemůže očekávat žádné posily, a získat zpět ukradené peníze. Tamní gangsteři utíkají z banky nejen s pořádným obnosem peněz, ale i ozbrojeni.

Vyhýbat se tak musíte bombám, které po vás pravidelně hází. Když vás bomba zasáhne, ztrácíte jeden život. Jako šerif nic nemůžete nechat náhodě a lupiče, kteří se nechtějí za žádnou cenu vzdát, musíte postřílet a získat zpět ukradené peníze. Když vám lupič unikne, peníze zpět již nezískáte. Samozřejmě nesmíte zasáhnout rukojmí, kteří z banky zběsile utíkají.

Ovládání hry je jednoduché – stačí jen zbraní pohybovat doprava a doleva, přesně zamířit na lupiče a vystřelit. Hra svým kresleným vizuálním stylem navazuje na úspěšné herní klasiky. Dokážete ve hře získat zpět peníze alespoň ve výši 100 mincí? Hra je k dispozici zdarma na App Store, nicméně pro hraní samotné musíte splnit jedinou podmínku, a sice být starší osmnácti let. Za svoji brutálnost (po zásahu se nepřátelé a rukojmí mění v kaluže krve) si hra vysloužila vysoký rating.

Odkaz na App Store

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku