TOPlist

Vyšel Badland 2: Originální „hopsačka“ s vylepšenou grafikou a novými herními elementy

Vývojáři z herního studia Frogmind právě vydali druhý díl originální hry Badland, která v minulosti slavila obrovský úspěch nejen na mobilních zařízeních. Není se tedy čemu divit, že „dvojka“ na sebe nenechala dlouho čekat. Základní herní princip zůstal stejný – s černou kuličkou a jejím typicky hopsavým pohybem budete muset procestovat připravené úrovně, ve kterých vás čeká řada překážek, nástrah, ale i bonusů a herních kamarádů, které je nutné zachránit. Kromě toho přibyly různé další elementy (voda, magma, mráz, světlo…).

Bandland 2 přichází s vylepšenou grafikou a už samotný trailer napovídá, že se opět můžeme těšit na pořádný audiovizuální zážitek. Kromě klasické kampaně jsou k dispozici i online levely, ve kterých můžete soupeřit se svými kamarády i hráči z celého světa. Do budoucna autoři slibují zdarma přidávat další nové úrovně.

Hra je aktuálně dostupná pouze pro iOS. V App Store ji seženete za 4,99 euro (135 Kč) a majitele iPhonů 6s (Plus) potěší podpora 3D Touch při hraní. Později by se Badland 2 měl objevit také pro Android a není vyloučeno, že stejně jako v případě prvního dílu, bychom se mohli dočkat i verze pro mobilní Windows. Potvrzené to ale zatím není.

Odkaz na App Store

Mimochodem, pro iOS hráče je dnešek malým herním svátkem, jelikož kromě Badlandu 2 také vyšlo nové GTA: Liberty City Stories.

Autor článku Michal Javůrek
Michal Javůrek
Nadšenec do mobilních technologií, vášnivý fotograf, cyklista a sběratel starých telefonů. Pokud zrovna nesedím u počítače, najdete mě v přírodě s fotoaparátem přes rameno, nebo v sedle na kole.

Kapitoly článku