HTC P3300 Artemis
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
HTC P3300 Artemis
Mám veľa otázok. Mám nový PDA HTC Artemis. Inštaloval som si tam nejaké aplikácie. Nebolo toho veľa a ani veľké data. Dnes mi stále vypisuje: Telefon nema dostatok volneho mista pro ulozeni. Uvolnete misto odstranenim starych a nepouzivanych polozek. No trocha nerozumiem, co tym mysli, ved tam nemam ziadne stare a ani nepouzivane a ani neviem, kde ich mam hladat. Instaloval som vsetko na STORAGE CARD (to je myslim pamatova karta - 2GB)
Prosim vas poradte, kde a co mam vymazat alebo vycistit. neviem ani kde sa mi ukladaju veci, ktore si poslem cez bluetooth. Ked si dam polozku: Pamat, tak mi tam vypise: Uloziste: celkem 32,45 MB, pouzito 31,81 MB, volne 0,64 MB. Co je to to ULOZISTE?
A ked sa nainstaluju programy, tie instalacky je treba vymazat?
Prosim vas poradte, kde a co mam vymazat alebo vycistit. neviem ani kde sa mi ukladaju veci, ktore si poslem cez bluetooth. Ked si dam polozku: Pamat, tak mi tam vypise: Uloziste: celkem 32,45 MB, pouzito 31,81 MB, volne 0,64 MB. Co je to to ULOZISTE?
A ked sa nainstaluju programy, tie instalacky je treba vymazat?
-
Monk
- častý přispěvatel

- Zařízení: ZTE Blade
Otazka:Pamat, tak mi tam vypise: Uloziste: celkem 32,45 MB, pouzito 31,81 MB, volne 0,64 MB
Odpoved:No presne toto je ta pamet neviem cym si ju zaplnil ale ako vydis mas tam 31.81mb dat.
Otazka:Co je to to ULOZISTE?
Odpoved:No to je interna pamet telefonu nie ramka.
Ked ti niekdo nieco posle cez bluetooth tak to najdes pod.
My documents v telefone nie na karte.
Instalacky by sa maly automaticky vymazat po naistalovany.
Skus pobehat po telefone a popozerat co tam tak vela zabera hlavne pod my documents.Programy atd.
Nojo a ked nic ine nepomoze tak to hard resetny a davaj pozor co instalujes.
Odpoved:No presne toto je ta pamet neviem cym si ju zaplnil ale ako vydis mas tam 31.81mb dat.
Otazka:Co je to to ULOZISTE?
Odpoved:No to je interna pamet telefonu nie ramka.
Ked ti niekdo nieco posle cez bluetooth tak to najdes pod.
My documents v telefone nie na karte.
Instalacky by sa maly automaticky vymazat po naistalovany.
Skus pobehat po telefone a popozerat co tam tak vela zabera hlavne pod my documents.Programy atd.
Nojo a ked nic ine nepomoze tak to hard resetny a davaj pozor co instalujes.
-
romčo
- stálý přispěvatel

ok
Ale vazne neviem cim by som to mohol naplnit. Instaloval som to vsetko na STORAGE CARD, cize nechapem, preco sa mi zaplnala vnutorna pamat-teray som vyhodil nejake veci ako aplikacia HTC touch, Iphone pad. Mam tam este SKYPE...ale fakt je to tam take neprehladne, ale dakujem za radu
-
romčo
- stálý přispěvatel

....
spojim PDA s PC a cez aplikaciu synAktiv (tak nejako sa to vola) skopirujem subory na STORAGE CARD/Moje dokumenty a potom to otvorim v PDA a tam to nainstalujem...vobec sa ma nepyta na miesto ulozenia.
-
romčo
- stálý přispěvatel

pozeral som to..
ale fakt tam nie je nic, co by bolo nejako velke. Dal som vsetko, co sa mi zdalo prec. Teraz mam volne 9 MB. A chcem sa spytat, ako sa odstranuju instalacky po nainstalovan nejakych aplikacii? Da sa to aj v PDA alebo len cez PC?
-
nofxsak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy SII
pokud instalujes z pda tak tu instalacku musis nekde pustit a logicky tam odkud ji poustis tam ji take smazes...
pokud instalujes z pc tak by se ti instalacka mela smazat sama, ale projistotu se podivej kolik ti zabira slozka v application data/volatile -- tam nekdy napr. pri nepovedene instalaci zustane instalacka ulozena (nejspis kratkodobe) - me to jednu dobu zabiralo 20mb
pokud instalujes z pc tak by se ti instalacka mela smazat sama, ale projistotu se podivej kolik ti zabira slozka v application data/volatile -- tam nekdy napr. pri nepovedene instalaci zustane instalacka ulozena (nejspis kratkodobe) - me to jednu dobu zabiralo 20mb
-
romčo
- stálý přispěvatel

nevies mi poradit...?
Mam vlozenu v PDA SM kartu, na nej mam ulozene kontakty a ked mi nekto vola, hoci ho mam ulozeneho zobrazuje sa mi len cislo a nie meno.Ked si kliknem na kontakty, tak tam mam vsetky aj trikrat uvedene. za nektorymi mam male psmeno e a za nektorymi velme M. To velke M sa mi niekedy ked potocime kolieckom zmeni na txt...vobec tomuto nechapem...
-
romčo
- stálý přispěvatel

Pamäť Artemis-u
Posielam screeny môjho Artemisu. Zoznam nainštalovaných programov a veľkosť pamäte (úložište) Odporúčam neinštalovať rôzne pluginy, ktoré sú pekné len navonok, ale nie sú vôbec užitočné a zbytočne zapĺňajú pamäť, ktorá nie je až taká veľká.
- Attachments
-
- Screen02.jpg (26.14 KiB) Viewed 3659 times
-
- Screen01.jpg (29.88 KiB) Viewed 3660 times