HTC P3300 Artemis

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B

HTC P3300 Artemis

Post by romčo »

Mám veľa otázok. Mám nový PDA HTC Artemis. Inštaloval som si tam nejaké aplikácie. Nebolo toho veľa a ani veľké data. Dnes mi stále vypisuje: Telefon nema dostatok volneho mista pro ulozeni. Uvolnete misto odstranenim starych a nepouzivanych polozek. No trocha nerozumiem, co tym mysli, ved tam nemam ziadne stare a ani nepouzivane a ani neviem, kde ich mam hladat. Instaloval som vsetko na STORAGE CARD (to je myslim pamatova karta - 2GB)
Prosim vas poradte, kde a co mam vymazat alebo vycistit. neviem ani kde sa mi ukladaju veci, ktore si poslem cez bluetooth. Ked si dam polozku: Pamat, tak mi tam vypise: Uloziste: celkem 32,45 MB, pouzito 31,81 MB, volne 0,64 MB. Co je to to ULOZISTE?
A ked sa nainstaluju programy, tie instalacky je treba vymazat?
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: ZTE Blade

Post by Monk »

Otazka:Pamat, tak mi tam vypise: Uloziste: celkem 32,45 MB, pouzito 31,81 MB, volne 0,64 MB

Odpoved:No presne toto je ta pamet neviem cym si ju zaplnil ale ako vydis mas tam 31.81mb dat.

Otazka:Co je to to ULOZISTE?

Odpoved:No to je interna pamet telefonu nie ramka.

Ked ti niekdo nieco posle cez bluetooth tak to najdes pod.
My documents v telefone nie na karte.

Instalacky by sa maly automaticky vymazat po naistalovany.

Skus pobehat po telefone a popozerat co tam tak vela zabera hlavne pod my documents.Programy atd.

Nojo a ked nic ine nepomoze tak to hard resetny a davaj pozor co instalujes. ;-)
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

ok

Post by romčo »

Ale vazne neviem cim by som to mohol naplnit. Instaloval som to vsetko na STORAGE CARD, cize nechapem, preco sa mi zaplnala vnutorna pamat-teray som vyhodil nejake veci ako aplikacia HTC touch, Iphone pad. Mam tam este SKYPE...ale fakt je to tam take neprehladne, ale dakujem za radu
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

jakym zpusobem ty veci instalujes? z pc nebo primo z pda? co fotky a videa? mas nastavene ukladani do pameti pristroje nebo na storage card?
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

....

Post by romčo »

spojim PDA s PC a cez aplikaciu synAktiv (tak nejako sa to vola) skopirujem subory na STORAGE CARD/Moje dokumenty a potom to otvorim v PDA a tam to nainstalujem...vobec sa ma nepyta na miesto ulozenia.
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by nofxsak »

to je divne predpokladam teda ze instalujes spustenim cabu pres file explorer melo by se ti objevit neco takoveho
Image
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

ano...

Post by romčo »

spustim cab subor a taka tabulka mi vyskoci, tak dam STORAGE CARD s tym,ze mam 2GB a tak si myslim, ze je toho dost-fakt neviem.
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by nofxsak »

pokud instalujes ty veci timto zpusobem na kartu, tak je problem jinde protoze pamet na pametovce z ulozistem nesouvisi... radsi se podivej kolik ti zabiraji slozky my documents a program files v pameti pda

jeste se mozna podivej kolik ti zabira slozka application data
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

pozeral som to..

Post by romčo »

ale fakt tam nie je nic, co by bolo nejako velke. Dal som vsetko, co sa mi zdalo prec. Teraz mam volne 9 MB. A chcem sa spytat, ako sa odstranuju instalacky po nainstalovan nejakych aplikacii? Da sa to aj v PDA alebo len cez PC?
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by nofxsak »

pokud instalujes z pda tak tu instalacku musis nekde pustit a logicky tam odkud ji poustis tam ji take smazes...
pokud instalujes z pc tak by se ti instalacka mela smazat sama, ale projistotu se podivej kolik ti zabira slozka v application data/volatile -- tam nekdy napr. pri nepovedene instalaci zustane instalacka ulozena (nejspis kratkodobe) - me to jednu dobu zabiralo 20mb
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

nevies mi poradit...?

Post by romčo »

Mam vlozenu v PDA SM kartu, na nej mam ulozene kontakty a ked mi nekto vola, hoci ho mam ulozeneho zobrazuje sa mi len cislo a nie meno.Ked si kliknem na kontakty, tak tam mam vsetky aj trikrat uvedene. za nektorymi mam male psmeno e a za nektorymi velme M. To velke M sa mi niekedy ked potocime kolieckom zmeni na txt...vobec tomuto nechapem...
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Pamäť Artemis-u

Post by romčo »

Posielam screeny môjho Artemisu. Zoznam nainštalovaných programov a veľkosť pamäte (úložište) Odporúčam neinštalovať rôzne pluginy, ktoré sú pekné len navonok, ale nie sú vôbec užitočné a zbytočne zapĺňajú pamäť, ktorá nie je až taká veľká.
Attachments
Screen02.jpg
Screen02.jpg (26.14 KiB) Viewed 3657 times
Screen01.jpg
Screen01.jpg (29.88 KiB) Viewed 3658 times
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”