Několik dotazů ohledně WP7
- batthead
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro / HTC HD2 / SE P1i
dwbmb: Tohle je věc, která mě "ničí" je to šílený krok z5 od WM! Doufám, že tohle se postupně vyřeší. Ale to nepíši nic nového tak sry 
Tak trh již reaguje na včerejší Mango mánii - na sunnysoft zdražili HTC Mozart na 6500 Kč z 6100 Kč 
- Henatko
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10 , N95
Re: Několik dotazů ohledně WP7
To je tady asi kazdej naucen na x mackatek na plose (blut wifi ....) ja proste prijdu domu zapnu wifi a nesaham na to i 10hod a moje mlada na telefonu nechava pustens vse i venku nechce se ji nic davat do off , tak pak k cemu mit rychlou volbu na home obrazovce aby tam byla na ....
Tak to mám teď s HTC HD Mini taky. Ale u HTC 7 Trophy jsem měl baterku v kelu ani ne za den, takže jsem šetřil energii, kde to šlo. Chápu tedy, že nějaký hejblata co nejvíc po ruce se u těchhle nesmyslnejch žroutů hodí.
Ano jsem zvyklej vypinat wifi, proto to mam rad po ruce
Ale s rychlosti WP7 nevidim problem v tom, ze budu vypinat wifi v nastaveni. Jeste dotaz, naco si dat pozor, kdyz si prinesu novy mobil s WP7 a chci ho mit s NoDo a odemceny? Diky
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Aby jste ho aktualizoval ODEMČENÝ. jinak nic. Koncekonců se při aktualizaci vytáří restorepoint... to kdybyb náhodou :D
Pokud tedy koupím WP7, odemknu jej, aktualizuji na NoDO, tak pak mohu použít nějaký SW na ošálení Marketplace, abych mohl zakoupit jednu aplikaci (jde mi totiž pouze o Geocaching aplikaci, s ostatním vydržím do podzima, ale je pro mě klíčová v koupení/nekoupení WP7 telefonu?)
Kosith: Jsme na tom stejne
Pro me je taky klicova apikace na geocaching, outdoor a automobilova navigace.
Já jen nechápu jednu věc, proč to má diodu, když jí to stejně nechce skoro používat a ani si to člověk nemůže nastavit, přijde vám SMS a dioda je tam k ničemu, musíte pustit displej a kontrolovat a kontrolovat, to fakt postrádá smysl.
Funguje u SW klávesnice nějaká vybrační odezva, nebo jen zvuk ?
Funguje u SW klávesnice nějaká vybrační odezva, nebo jen zvuk ?
Podle mě na diodu u Manga nezapomenou ;) no uvidíme..
No tak to doufám, jinak bych se musel zasmát, neví o tom někdo něco ? Jirko ?
Ještě by mohli třeba říct, že tim šetřej baterii.
Zdárek mám ještě dotaz, zvládá se připojovat WP7 na Wifi kde je potřeba certifikát a nebo Přihlašovací jméno a Heslo. Taky by mě zajímalo, jestli jde např. do Omnie 7 nainstalovat Flashlight a Sound Enhancer od HTC. Soubory .xap na netu jsou, ale nevím jestli to funguje
Děkuju za odpovědi 
- batthead
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro / HTC HD2 / SE P1i
Ohledne Wi-Fi a pripojeni s certifikatem + prihlasenim -> ano, jde to, testovano na siti Eduram - 1. nainstaloval jsem certifikat, pri pripojovani jsem zadaval jmeno a heslo a bezproblemove pripojeni..
Ohledne Omnie 7 nevim, ale aby jsi mohl instalovat .xap - musis mit odemceny telefon.
Ohledne Omnie 7 nevim, ale aby jsi mohl instalovat .xap - musis mit odemceny telefon.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mango registry
Koho by zajímalo co vše je v Mangu jinak co se týče registrů, prikladam jej v textovem souboru.
Je to vytažené z emulátoru.
http://www.uloz.to/9207423/file-txt" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to vytažené z emulátoru.
http://www.uloz.to/9207423/file-txt" onclick="window.open(this.href);return false;
zdravim,
neviem, ci sa to tu uz niekto pytal alebo nie, ale je na WP7 google talk v zaklade? alebo si ho treba nejak stiahnut z market place, aby som mohol chatovat cez google talk? a ak treba stiahnut, vedeli by ste poradit, ktory je najlepsi?
vdaka
neviem, ci sa to tu uz niekto pytal alebo nie, ale je na WP7 google talk v zaklade? alebo si ho treba nejak stiahnut z market place, aby som mohol chatovat cez google talk? a ak treba stiahnut, vedeli by ste poradit, ktory je najlepsi?
vdaka
- Hejlic
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)
Nemusis telefon vubec odemykat a je to velmi jednoduchy:Kositch wrote:Pokud tedy koupím WP7, odemknu jej, aktualizuji na NoDO, tak pak mohu použít nějaký SW na ošálení Marketplace, abych mohl zakoupit jednu aplikaci (jde mi totiž pouze o Geocaching aplikaci, s ostatním vydržím do podzima, ale je pro mě klíčová v koupení/nekoupení WP7 telefonu?)
1) Mam nastavenou zemi na Live ID uctu United Kingdom
2) Kartu nesmis pridavat v pocitaci (ucet Zune), ale primo z mobilu z prohlizece
Jinak navod uz tady na foru ohledne kupovani je, jen pridavam vlastni postreh
Me to tak funguje a aplikace normalne kupuji
luckyfer wrote:zdravim,
vdaka
Nikto nema nic pre mna ohladom google talk?
Zdarvím chlapci, jak funguje ve WP7, když chci třeba opravit něco u prostřed textu? třeba umazat jen jedno písmeno uprostřed slova?
iOS používa malinkou lupu a ta je hodně přesná, má něco i WP7? Na YT jsem nic nenašel 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
UPDATE pro nepřesnost: viz níže..
@Paranoid ked kliknes raz na slovo, tak sa ti oznaci a potom cca 2 sekundy pridrz prst na oznacenom slove a objavi sa kurzor ktory mozes posuvat po pismenkach..