Několik dotazů ohledně WP7

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
batthead
nováček
nováček
Zařízení: Dell Venue Pro / HTC HD2 / SE P1i

Post by batthead »

dwbmb: Tohle je věc, která mě "ničí" je to šílený krok z5 od WM! Doufám, že tohle se postupně vyřeší. Ale to nepíši nic nového tak sry :-)
Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Post by Kositch »

Tak trh již reaguje na včerejší Mango mánii - na sunnysoft zdražili HTC Mozart na 6500 Kč z 6100 Kč :-(
Henatko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: BB Q10 , N95

Re: Několik dotazů ohledně WP7

Post by Henatko »

To je tady asi kazdej naucen na x mackatek na plose (blut wifi ....) ja proste prijdu domu zapnu wifi a nesaham na to i 10hod a moje mlada na telefonu nechava pustens vse i venku nechce se ji nic davat do off , tak pak k cemu mit rychlou volbu na home obrazovce aby tam byla na ....
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Tak to mám teď s HTC HD Mini taky. Ale u HTC 7 Trophy jsem měl baterku v kelu ani ne za den, takže jsem šetřil energii, kde to šlo. Chápu tedy, že nějaký hejblata co nejvíc po ruce se u těchhle nesmyslnejch žroutů hodí.
Paranoid
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Post by Paranoid »

Ano jsem zvyklej vypinat wifi, proto to mam rad po ruce ;-) Ale s rychlosti WP7 nevidim problem v tom, ze budu vypinat wifi v nastaveni. Jeste dotaz, naco si dat pozor, kdyz si prinesu novy mobil s WP7 a chci ho mit s NoDo a odemceny? Diky
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Aby jste ho aktualizoval ODEMČENÝ. jinak nic. Koncekonců se při aktualizaci vytáří restorepoint... to kdybyb náhodou :D
Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Post by Kositch »

Pokud tedy koupím WP7, odemknu jej, aktualizuji na NoDO, tak pak mohu použít nějaký SW na ošálení Marketplace, abych mohl zakoupit jednu aplikaci (jde mi totiž pouze o Geocaching aplikaci, s ostatním vydržím do podzima, ale je pro mě klíčová v koupení/nekoupení WP7 telefonu?)
Paranoid
nováček
nováček

Post by Paranoid »

Kosith: Jsme na tom stejne :-) Pro me je taky klicova apikace na geocaching, outdoor a automobilova navigace.
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart

Post by Gater »

Já jen nechápu jednu věc, proč to má diodu, když jí to stejně nechce skoro používat a ani si to člověk nemůže nastavit, přijde vám SMS a dioda je tam k ničemu, musíte pustit displej a kontrolovat a kontrolovat, to fakt postrádá smysl.

Funguje u SW klávesnice nějaká vybrační odezva, nebo jen zvuk ?
Paranoid
nováček
nováček

Post by Paranoid »

Podle mě na diodu u Manga nezapomenou ;) no uvidíme..
Gater
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart

Post by Gater »

No tak to doufám, jinak bych se musel zasmát, neví o tom někdo něco ? Jirko ? :lol: Ještě by mohli třeba říct, že tim šetřej baterii.
Paranoid
nováček
nováček

Post by Paranoid »

Zdárek mám ještě dotaz, zvládá se připojovat WP7 na Wifi kde je potřeba certifikát a nebo Přihlašovací jméno a Heslo. Taky by mě zajímalo, jestli jde např. do Omnie 7 nainstalovat Flashlight a Sound Enhancer od HTC. Soubory .xap na netu jsou, ale nevím jestli to funguje :-( Děkuju za odpovědi :tlem:
batthead
nováček
nováček
Zařízení: Dell Venue Pro / HTC HD2 / SE P1i

Post by batthead »

Ohledne Wi-Fi a pripojeni s certifikatem + prihlasenim -> ano, jde to, testovano na siti Eduram - 1. nainstaloval jsem certifikat, pri pripojovani jsem zadaval jmeno a heslo a bezproblemove pripojeni..

Ohledne Omnie 7 nevim, ale aby jsi mohl instalovat .xap - musis mit odemceny telefon.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Mango registry

Post by htcjirka »

Koho by zajímalo co vše je v Mangu jinak co se týče registrů, prikladam jej v textovem souboru.
Je to vytažené z emulátoru.

http://www.uloz.to/9207423/file-txt" onclick="window.open(this.href);return false;
luckyfer
nováček
nováček
Zařízení: LG E900 Optimus 7

Post by luckyfer »

zdravim,

neviem, ci sa to tu uz niekto pytal alebo nie, ale je na WP7 google talk v zaklade? alebo si ho treba nejak stiahnut z market place, aby som mohol chatovat cez google talk? a ak treba stiahnut, vedeli by ste poradit, ktory je najlepsi?

vdaka
Hejlic
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)

Post by Hejlic »

Kositch wrote:Pokud tedy koupím WP7, odemknu jej, aktualizuji na NoDO, tak pak mohu použít nějaký SW na ošálení Marketplace, abych mohl zakoupit jednu aplikaci (jde mi totiž pouze o Geocaching aplikaci, s ostatním vydržím do podzima, ale je pro mě klíčová v koupení/nekoupení WP7 telefonu?)
Nemusis telefon vubec odemykat a je to velmi jednoduchy:
1) Mam nastavenou zemi na Live ID uctu United Kingdom
2) Kartu nesmis pridavat v pocitaci (ucet Zune), ale primo z mobilu z prohlizece
Jinak navod uz tady na foru ohledne kupovani je, jen pridavam vlastni postreh :)
Me to tak funguje a aplikace normalne kupuji :)
luckyfer
nováček
nováček
Zařízení: LG E900 Optimus 7

Post by luckyfer »

luckyfer wrote:zdravim,

neviem, ci sa to tu uz niekto pytal alebo nie, ale je na WP7 google talk v zaklade? alebo si ho treba nejak stiahnut z market place, aby som mohol chatovat cez google talk? a ak treba stiahnut, vedeli by ste poradit, ktory je najlepsi?

vdaka

Nikto nema nic pre mna ohladom google talk?
Paranoid
nováček
nováček

Post by Paranoid »

Zdarvím chlapci, jak funguje ve WP7, když chci třeba opravit něco u prostřed textu? třeba umazat jen jedno písmeno uprostřed slova? :smile: iOS používa malinkou lupu a ta je hodně přesná, má něco i WP7? Na YT jsem nic nenašel :-(
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

UPDATE pro nepřesnost: viz níže..
mgoer
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 5S iPad mini

Post by mgoer »

@Paranoid ked kliknes raz na slovo, tak sa ti oznaci a potom cca 2 sekundy pridrz prst na oznacenom slove a objavi sa kurzor ktory mozes posuvat po pismenkach..
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”