více místa v uložišti (diamond)
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
více místa v uložišti (diamond)
zdravím, chtěl jsem se zeptat, neporadí mi někdo, proč mám v uložišti v diamondovi, který má 85,44MB volných 6 MB když se snažím vše instalovat do internal storage,mám nainstalovaný skin do TouchFLO 3D kterej zabírá shruba 20mb ale i tak, pls poraďte někdo...díky moc 
- Fatal_Soldier
- přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S 4.1.1
-
vlastabrno
- mám jeden příspěvek

-
Spinner
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D - SAMSUNG GALAXY NOTE
Přiznám se, že těm udávaným údajům o velikosti paměti u Diamonda moc nerozumím. Systém uvádí, že mám RAM - 192MB, Flash - 256MB, ale k dispozici mám v úložišti pouze 85,44MB a pro programy jen 113,07MB, tak kde je ten zbytek? Rozumím tomu, že si systém včetně procesů něco vezme, ale že by to bylo cca 256MB? To je nějak moc.
Pokud to tady již někdo řešil, pak se omlouvám, ale nepodařilo se mi to najít. Předem díky za odpověď.
Pokud to tady již někdo řešil, pak se omlouvám, ale nepodařilo se mi to najít. Předem díky za odpověď.
Spinner: Poměrnou část z paměti ROM (256 MB) si bere operační systém, to samé je u RAM, kam se při spuštění telefonu načtou nezbytné systémové aplikace a procesy. Jinak něco málo jsem k tomu, jak to s tou pamětí ROM psal třeba tady.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
tak polozka se jmenuje Locations, na BT ale musis pouzit neco jineho. Instalacku nemam v ppc, jmenuje se nejak OBEX nebo jak, mrkni do downloads tady na SM. Pripadne ti ji muzu poslat vecer emailem. Pokud to do vecera nenajdes, napis mi SZ a ja ti to poslu. Budu ale doma az po osme.
Edit : tak mi bud dej email nebo si to najdi na netu, jmeno instalacky je hc4_inbox.cab
velikost 40 kb
pribude ti v nastaveni pripojeni polozka OBEX v ktery si to nastavis
Edit : tak mi bud dej email nebo si to najdi na netu, jmeno instalacky je hc4_inbox.cab
velikost 40 kb
pribude ti v nastaveni pripojeni polozka OBEX v ktery si to nastavis