Aktualni verze ROM na Diamonda????

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Lujgi17
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

Aktualni verze ROM na Diamonda????

Post by Lujgi17 »

Zdravim,
Jsem tu uplnym novackem a planuju porizeni Diamonda. Cetl jsem si ruzne recenze a hodne diskutovanou veci je Verze ROM. Kdyz jsem se ptal prodejce tak mi rekl ze aktualni verze je 1.37......Pry dost zrychluje Touch Flow prostredi (oproti drivejsi 1.35..). Zajimaloby me tedy jaka je nejnovesi verze ROM a pokud je vyzsi nez zminena 1.37..... tak jestli opet zrychluje praci telefonu ci Touch Flow.

Predem Diky za odpovedi a omlouvam se jestli se to tu nekde probiralo.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

koukaje, že přecházíš z mpx220 na diamonda, to je jako z traboše na fabku. spíše než na "zrychlené TF" bych zamířil do nějakého t-mobile shopu a tam si to vyzkoušel. rychlost je dost subjektivní pojem- pro někoho je TF rychlé, pro jiné pomalé. nezajímá Tě místo rychlosti TF např. jak dlouho vyrdží baterka? to je mnohem podstatnější než nějaká "fičurka" na today ;)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Zatím poslední oficiální verze ROM pro HTC Touch Diamonda je ta s označením 1.93, viz seznam zde, a nutno dodat, že je opravdu rychlá a stabilní.

Stáhnout si ji můžeš nejen z xda-devu, ale také přímo z webu výrobce www.htc.com (klikni na sekci Support, vyber typ zařízení a zadej SN přístroje).
cadfael
nováček
nováček

Post by cadfael »

Obsahuje ta verze ROM 401.2 Europe i češtinu? Mám CZ Diamonda a nerad bych o ni přišel... díky za odpověď.
Lujgi17
nováček
nováček

Post by Lujgi17 »

Jiří Hrma wrote:Zatím poslední oficiální verze ROM pro HTC Touch Diamonda je ta s označením 1.93, viz seznam zde, a nutno dodat, že je opravdu rychlá a stabilní.

Stáhnout si ji můžeš nejen z xda-devu, ale také přímo z webu výrobce www.htc.com (klikni na sekci Support, vyber typ zařízení a zadej SN přístroje).
Moc Diky za Odpoved Konecne mi nekdo Seriozne poradil jeste jednou DEKUJI
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

tak ja som si stiahol tuto romku z oficialnej stranky,ale tiez neviem ci to ma vobec slovencinu,alebo aspon cestinu v sebe...nema niekto s touto rom skusenosti???

Code: Select all

_HTC Touch Diamond_QMR_RUU_Diamond_HTC_Europe_1.93.401.2_Radio_Signed_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship.exe
Petr86
nováček
nováček

Post by Petr86 »

Nevíte kde bych sehnal oficialní Rom 1.37.401.3 WWE
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

1.93 češtinu neobsahuje, lze ji stáhnout vyextrahovanou z 1.37, ale má semtam nějakou mouchu. Hledej, už se to tu řešilo.
chroust
nováček
nováček

Post by chroust »

zdravim,
mam takovy mensi dotaz mam Diamonda (CZ verzi) s ROM 1.37.479.3 WWE. zkusil jsem prechod na offic. Europe_1.93.401.2 ale pri flashovani dostanu hlasku Invalid Vendor ID. Myslel jsem, ze kdyz tam je WWE, tak ze to pobezi ... musi se tedy shodovat i ty cisla regionu, nebo co to je? nebo nekde delam chybu?
diky za vysvetleni

edit: tak si odpovim sam ... ANO. sehnal jsem offic. ROM 1.93.479.3 a ta tam sla jak po masle
vlasta
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.

Post by vlasta »

Prosím tě, kde jsi stáhnul ROM 1.93.479.3? V tom seznamu podle odkazu Jirky Hrmy jí nevidím.
Mám teď 1.37.479.3 a tahle by se mi moc hodila.
chroust
nováček
nováček

Post by chroust »

nasel jsem po chvili googleni tady ...

Code: Select all

http://firmware.mobilewave.ro/HTC-3/HTC-Touch-Diamond-5/Oficial-96.html
je to offic. release od HTC. Ale je to tusim pro Rumunsko, mame stejne to cislo regionu, takze to slape i na CZ Diamondy, ALE je to WWE a neni tam cestina, coz mi nevadi, pac ji stejne nepouzivam.
flashnul jsem to a zatim vse ok.
p.s. te cervene vystrahy tam si nevsimej, jen se tam pise ze je to ROM pro orig. Diamonda a nejake verze od O2, nic vic a doporucuji pred pripadny flashem udelat backup, at mas kdyz tak puvodni ROM
vlasta
přispěvatel
přispěvatel

Post by vlasta »

Díky, už jsem jí stáhnul. Zatím jsem jí neflešnul, zaráží mě ty problémy s češtinou.
chroust
nováček
nováček

Post by chroust »

jaky problemy s cestinou? proste tam zadna neni 8-)
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.

Post by Kulík »

Vlasta myslí problémy s češtinou extrahovanou z D 1.37. Problémy ale nejsou tak závažné, dají se obejít - zakázat v IW Tapres.dll. Mám ji na 1.93. Diamondu i na TPro a funguje to v pohodě.
vlasta
přispěvatel
přispěvatel

Post by vlasta »

Ano, přesně tak jsem to myslel. Ještě mám jeden dotaz - při upgrade ROM, dojde také k zformátování Internal Storage? To by mě docela mrzelo, mám tam už toho dost. Díky za odpověď.
Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iP7

Post by Nolf »

ja jsem si to pro jistotu nakopiroval do PC, kdyz jde pripojit ta vnitrni pamet jako disk - tak proc ne ze ?
chroust
nováček
nováček

Post by chroust »

Internal Storage zustane jak je, ale taky jsem pred tim zalohoval ;-)
vlasta
přispěvatel
přispěvatel

Post by vlasta »

Tak už jsem tam dal taky ROM 1.93.479.3. Je to o dost svižnější, ale zarazila mě jedna věc a sice formát data na today při použití TF3D. Mám teď: IX 16,2008. A v nastavení s tím nic nejsem schopen udělat. Kombinace římských a arabských číslic, to je dost hrůza.
A ještě jeden problém řeším, mám CD v MP3 včetně nafoceného obalu. A nevím, jak dostat ten obrázek do složky MUSIC, k těm dvěma defaultním.
Dík za každé info.
vlasta
přispěvatel
přispěvatel

Post by vlasta »

Tak už mám obrázek alba ve složce MUSIC. Jako většinou, když se to ví, tak na tom nic není. Obrázek jsem přejmenoval na FOLDER, vypnul jsem TF3D, průzkumníkem smazal stávající indexaci a znova TF3D zapnul. Cvilka načítání a už je tam vedle skladeb i foto.
Teď ještě pořešit ten nemožný formát datumu.
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Post by matelkoxxl »

tak ten format datumu stval aj mna,ale nakoniec som tf3d vypol a dal som si spb mobile shell.podla mna to vyzera lepsie a je to aj funkcnejsie ako tf3d.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”