Aktualni verze ROM na Diamonda????
Aktualni verze ROM na Diamonda????
Zdravim,
Jsem tu uplnym novackem a planuju porizeni Diamonda. Cetl jsem si ruzne recenze a hodne diskutovanou veci je Verze ROM. Kdyz jsem se ptal prodejce tak mi rekl ze aktualni verze je 1.37......Pry dost zrychluje Touch Flow prostredi (oproti drivejsi 1.35..). Zajimaloby me tedy jaka je nejnovesi verze ROM a pokud je vyzsi nez zminena 1.37..... tak jestli opet zrychluje praci telefonu ci Touch Flow.
Predem Diky za odpovedi a omlouvam se jestli se to tu nekde probiralo.
Jsem tu uplnym novackem a planuju porizeni Diamonda. Cetl jsem si ruzne recenze a hodne diskutovanou veci je Verze ROM. Kdyz jsem se ptal prodejce tak mi rekl ze aktualni verze je 1.37......Pry dost zrychluje Touch Flow prostredi (oproti drivejsi 1.35..). Zajimaloby me tedy jaka je nejnovesi verze ROM a pokud je vyzsi nez zminena 1.37..... tak jestli opet zrychluje praci telefonu ci Touch Flow.
Predem Diky za odpovedi a omlouvam se jestli se to tu nekde probiralo.
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
koukaje, že přecházíš z mpx220 na diamonda, to je jako z traboše na fabku. spíše než na "zrychlené TF" bych zamířil do nějakého t-mobile shopu a tam si to vyzkoušel. rychlost je dost subjektivní pojem- pro někoho je TF rychlé, pro jiné pomalé. nezajímá Tě místo rychlosti TF např. jak dlouho vyrdží baterka? to je mnohem podstatnější než nějaká "fičurka" na today ;)
Zatím poslední oficiální verze ROM pro HTC Touch Diamonda je ta s označením 1.93, viz seznam zde, a nutno dodat, že je opravdu rychlá a stabilní.
Stáhnout si ji můžeš nejen z xda-devu, ale také přímo z webu výrobce www.htc.com (klikni na sekci Support, vyber typ zařízení a zadej SN přístroje).
Stáhnout si ji můžeš nejen z xda-devu, ale také přímo z webu výrobce www.htc.com (klikni na sekci Support, vyber typ zařízení a zadej SN přístroje).
Moc Diky za Odpoved Konecne mi nekdo Seriozne poradil jeste jednou DEKUJIJiří Hrma wrote:Zatím poslední oficiální verze ROM pro HTC Touch Diamonda je ta s označením 1.93, viz seznam zde, a nutno dodat, že je opravdu rychlá a stabilní.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
tak ja som si stiahol tuto romku z oficialnej stranky,ale tiez neviem ci to ma vobec slovencinu,alebo aspon cestinu v sebe...nema niekto s touto rom skusenosti???
Code: Select all
_HTC Touch Diamond_QMR_RUU_Diamond_HTC_Europe_1.93.401.2_Radio_Signed_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship.exe-
chroust
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond
zdravim,
mam takovy mensi dotaz mam Diamonda (CZ verzi) s ROM 1.37.479.3 WWE. zkusil jsem prechod na offic. Europe_1.93.401.2 ale pri flashovani dostanu hlasku Invalid Vendor ID. Myslel jsem, ze kdyz tam je WWE, tak ze to pobezi ... musi se tedy shodovat i ty cisla regionu, nebo co to je? nebo nekde delam chybu?
diky za vysvetleni
edit: tak si odpovim sam ... ANO. sehnal jsem offic. ROM 1.93.479.3 a ta tam sla jak po masle
mam takovy mensi dotaz mam Diamonda (CZ verzi) s ROM 1.37.479.3 WWE. zkusil jsem prechod na offic. Europe_1.93.401.2 ale pri flashovani dostanu hlasku Invalid Vendor ID. Myslel jsem, ze kdyz tam je WWE, tak ze to pobezi ... musi se tedy shodovat i ty cisla regionu, nebo co to je? nebo nekde delam chybu?
diky za vysvetleni
edit: tak si odpovim sam ... ANO. sehnal jsem offic. ROM 1.93.479.3 a ta tam sla jak po masle
-
chroust
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond
nasel jsem po chvili googleni tady ...
je to offic. release od HTC. Ale je to tusim pro Rumunsko, mame stejne to cislo regionu, takze to slape i na CZ Diamondy, ALE je to WWE a neni tam cestina, coz mi nevadi, pac ji stejne nepouzivam.
flashnul jsem to a zatim vse ok.
p.s. te cervene vystrahy tam si nevsimej, jen se tam pise ze je to ROM pro orig. Diamonda a nejake verze od O2, nic vic a doporucuji pred pripadny flashem udelat backup, at mas kdyz tak puvodni ROM
Code: Select all
http://firmware.mobilewave.ro/HTC-3/HTC-Touch-Diamond-5/Oficial-96.htmlflashnul jsem to a zatim vse ok.
p.s. te cervene vystrahy tam si nevsimej, jen se tam pise ze je to ROM pro orig. Diamonda a nejake verze od O2, nic vic a doporucuji pred pripadny flashem udelat backup, at mas kdyz tak puvodni ROM
-
vlasta
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.
Tak už jsem tam dal taky ROM 1.93.479.3. Je to o dost svižnější, ale zarazila mě jedna věc a sice formát data na today při použití TF3D. Mám teď: IX 16,2008. A v nastavení s tím nic nejsem schopen udělat. Kombinace římských a arabských číslic, to je dost hrůza.
A ještě jeden problém řeším, mám CD v MP3 včetně nafoceného obalu. A nevím, jak dostat ten obrázek do složky MUSIC, k těm dvěma defaultním.
Dík za každé info.
A ještě jeden problém řeším, mám CD v MP3 včetně nafoceného obalu. A nevím, jak dostat ten obrázek do složky MUSIC, k těm dvěma defaultním.
Dík za každé info.
-
vlasta
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.
Tak už mám obrázek alba ve složce MUSIC. Jako většinou, když se to ví, tak na tom nic není. Obrázek jsem přejmenoval na FOLDER, vypnul jsem TF3D, průzkumníkem smazal stávající indexaci a znova TF3D zapnul. Cvilka načítání a už je tam vedle skladeb i foto.
Teď ještě pořešit ten nemožný formát datumu.
Teď ještě pořešit ten nemožný formát datumu.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond