Vlastnim ipaq 614c a v nem mam nainstalovane iGO8. Kdyz jej zapnu pracuje v pohode ale jakmile se prihlasi k satelitum tak ne vzdy.. ale obcas proste sam vypne cele iGO. Nekdy je to ale zas v pohode.. Proste tu a tam me iGO vypina. (nastaveni portu je v poradku a problem s vypinanim GPS to taky neni) Nevim si rady a nechce se me vracet k 6tce kdyz vidim jak je 8micka fajnova..
Problem s vypinanim ipaq614c+iGO8
Problem s vypinanim ipaq614c+iGO8
Prosim nemate nekdo podobnou zkusenost ci odpoved na muj problem?
Vlastnim ipaq 614c a v nem mam nainstalovane iGO8. Kdyz jej zapnu pracuje v pohode ale jakmile se prihlasi k satelitum tak ne vzdy.. ale obcas proste sam vypne cele iGO. Nekdy je to ale zas v pohode.. Proste tu a tam me iGO vypina. (nastaveni portu je v poradku a problem s vypinanim GPS to taky neni) Nevim si rady a nechce se me vracet k 6tce kdyz vidim jak je 8micka fajnova..
- Strunečka
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m
Re: Problem s vypinanim ipaq614c+iGO8
Nevim, pouzivam TomTom, ale slysel jsem, ze iGO je pro PDA silene nesetrne udelane, dochazi tam k zahrivani baterky a k velkemu zabirani pameti, je mozne, ze mas prervanou pamet a program jednoduse spadne, ale nevim, je to muj dojem.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
iGO 8 bere víc systémových prostředků než TT, protože má 3D terén, antialiasing, plně gracické a konfigoruvatelné menu apod.
mě se podobně chovala jedna warezová verze kterou jsem zkoušel v emulátoru (nikdo nemusí vědět proč
)
Teď používám verzi 8.0.0.31442 a bez problémů, funguje i když máš málo RAM (dobrý na Universala nebo jakýkoliv VGA zařízení s 64MB RAM)
mě se podobně chovala jedna warezová verze kterou jsem zkoušel v emulátoru (nikdo nemusí vědět proč
Teď používám verzi 8.0.0.31442 a bez problémů, funguje i když máš málo RAM (dobrý na Universala nebo jakýkoliv VGA zařízení s 64MB RAM)