Problem s vypinanim ipaq614c+iGO8

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
RUFus
nováček
nováček

Problem s vypinanim ipaq614c+iGO8

Post by RUFus »

Prosim nemate nekdo podobnou zkusenost ci odpoved na muj problem?

Vlastnim ipaq 614c a v nem mam nainstalovane iGO8. Kdyz jej zapnu pracuje v pohode ale jakmile se prihlasi k satelitum tak ne vzdy.. ale obcas proste sam vypne cele iGO. Nekdy je to ale zas v pohode.. Proste tu a tam me iGO vypina. (nastaveni portu je v poradku a problem s vypinanim GPS to taky neni) Nevim si rady a nechce se me vracet k 6tce kdyz vidim jak je 8micka fajnova.. :roll:
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m

Re: Problem s vypinanim ipaq614c+iGO8

Post by Strunečka »

Nevim, pouzivam TomTom, ale slysel jsem, ze iGO je pro PDA silene nesetrne udelane, dochazi tam k zahrivani baterky a k velkemu zabirani pameti, je mozne, ze mas prervanou pamet a program jednoduse spadne, ale nevim, je to muj dojem.
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Sežeň jinou verzi iGo 8, není to normální, je pravda že při dlouhé jízdě se může tel přehřát přestane nabíjet a z bezpečnostních důvodů se vypne.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

iGO 8 bere víc systémových prostředků než TT, protože má 3D terén, antialiasing, plně gracické a konfigoruvatelné menu apod.

mě se podobně chovala jedna warezová verze kterou jsem zkoušel v emulátoru (nikdo nemusí vědět proč :tlem: )

Teď používám verzi 8.0.0.31442 a bez problémů, funguje i když máš málo RAM (dobrý na Universala nebo jakýkoliv VGA zařízení s 64MB RAM)
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”