Tento "povedený" prográmek se tu řešil již častokrát, ovšem vždy (co jsem našel) jen ve spojitosti s žádným připojením. U mě je problém tohoto rázu: AS funguje, spojí se s počítačem, ale nesynchronizuje. Kopírovat data jdou, ale bez synchr. Nemám nainstalovaný Outlook a ani to neplánuju, ptám se vlastně jen kvůli tomu, že mám rád, když všechno funguje úplně a ne polovičatě.
Při pokusu o internetové připojení ( http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... le&ide=880
tehle článek jsme použil jako předlohu) když přepíšu v registrech onu hodnotu, tak chybová hláška (0x80072f78) vyskakuje pořád.
ActiveSync
tak vzhledem k tomu synchronizovat muzes jedine data z outlooku popr file, multimedia a doc z predem urcene slozky (AS4,5) tak pokud budes chtit synchro, tak si ten outlok installnes
Kazdopadne o5
ke zdileni netu pres AS staci mit ho pripojeny (a rozpoznane zaruzeni), je to spominane i v clanku viz. "stačí i profil Guest/Host", nejjednodusejc zjistis tak, ze si das "prozkoumat" a kdyz se ti otevre pruzkumnik s obsahem pda/sp tak je to dobre
nezapomen ze onen reg soubour poustis v PC a ne v PDA/SP. Mozna E-TEN power useri budou vedet vic nez ja