ActiveSync

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Error_404
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: E-Ten X500+, WM6.1

ActiveSync

Post by Error_404 »

Tento "povedený" prográmek se tu řešil již častokrát, ovšem vždy (co jsem našel) jen ve spojitosti s žádným připojením. U mě je problém tohoto rázu: AS funguje, spojí se s počítačem, ale nesynchronizuje. Kopírovat data jdou, ale bez synchr. Nemám nainstalovaný Outlook a ani to neplánuju, ptám se vlastně jen kvůli tomu, že mám rád, když všechno funguje úplně a ne polovičatě.
Při pokusu o internetové připojení ( http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... le&ide=880
tehle článek jsme použil jako předlohu) když přepíšu v registrech onu hodnotu, tak chybová hláška (0x80072f78) vyskakuje pořád.
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Post by kissman »

tak vzhledem k tomu synchronizovat muzes jedine data z outlooku popr file, multimedia a doc z predem urcene slozky (AS4,5) tak pokud budes chtit synchro, tak si ten outlok installnes :) Kazdopadne o5 :) ke zdileni netu pres AS staci mit ho pripojeny (a rozpoznane zaruzeni), je to spominane i v clanku viz. "stačí i profil Guest/Host", nejjednodusejc zjistis tak, ze si das "prozkoumat" a kdyz se ti otevre pruzkumnik s obsahem pda/sp tak je to dobre :) nezapomen ze onen reg soubour poustis v PC a ne v PDA/SP. Mozna E-TEN power useri budou vedet vic nez ja :)
Error_404
přispěvatel
přispěvatel

Post by Error_404 »

Problém je v tom, že i když mám něco v synchronizované složce Oblíbené, tak k synchronizaci nedojde.
Dělám přesně to, co píšeš, i před tím, ovšem pořád vyskakuje chyba, která by po zapsání nových údajů do registrů (restartu počítače) vyskakovat neměla.
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Post by mp »

Podle toho, co píšeš, by tu mohla být ještě jedna možnost: zkontroluj si, jestli máš v nastavení... v USB Connection mode zaškrtnutou možnost "ActiveSync". Pokud máš zaškrtnutou možnost "Mass storage", vysvětlovalo by to tvůj problém a zároveň by ho to vyřešilo.
Error_404
přispěvatel
přispěvatel

Post by Error_404 »

Nebylo to přesně to, co psal mp, ale inspirovalo mě to a vypbul jsem v USB nastavení Rozšířené možnosti ActiveSync. A světe div se, funguje to. S Rozšířenými fcemi to nejde, bez nich ano.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”