Pocket music
Pocket music
Čaute, mám MPx200 a WM6 a chci si tam hodit svůj oblíbený přehrávač co jsem používal u WM2003. Tam to byl Pocket music 1.1 ale tady jsem chtěl zkusit nějakou novější verzi v domění že by toho třeba mohla umět víc ale nedostal jsem do toho novější než 2.0
u 2.5 mi to píše že to zařízení nepodporuje a u novejších 3.0 nebo 5.0 to samé
to už ty novější jsou jen pro pocket PC?
-
Jindřich Lukeš
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520
Na strankach vyrobce odkazuji na tento soubor (CAB), neni tam uvedeno cislo verze, tak nevim... ale vyzkousej, zda to pujde.
-
Kato
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Cau, jak pises - ty verze, co se pokousis stahovat jsou opravdu jen pro PPC. Pro SP je posledni verze 2.1.4 (a tu si muzes stahnout trebas z toho odkazu, co sem dal Jerrry).
Btw. novejsi/starsi verze - myslim, ze SP a PPC rada mela vlastni cislovani - tzn. ze PPC verze 4 muze byt na urovni SP 1.9 (napriklad). Ackoliv posledni update SP verze (2.1.4 je z 6/04/2006). Ono stejne - jestli tam funguje vsechno jak ma...
Btw. novejsi/starsi verze - myslim, ze SP a PPC rada mela vlastni cislovani - tzn. ze PPC verze 4 muze byt na urovni SP 1.9 (napriklad). Ackoliv posledni update SP verze (2.1.4 je z 6/04/2006). Ono stejne - jestli tam funguje vsechno jak ma...