Pocket music

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Bzuker
nováček
nováček

Pocket music

Post by Bzuker »

Čaute, mám MPx200 a WM6 a chci si tam hodit svůj oblíbený přehrávač co jsem používal u WM2003. Tam to byl Pocket music 1.1 ale tady jsem chtěl zkusit nějakou novější verzi v domění že by toho třeba mohla umět víc ale nedostal jsem do toho novější než 2.0 :???: u 2.5 mi to píše že to zařízení nepodporuje a u novejších 3.0 nebo 5.0 to samé :-( to už ty novější jsou jen pro pocket PC?
Jindřich Lukeš
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520

Post by Jindřich Lukeš »

posledni verze je myslim 5.0.6 a podporuje jak WM5 a 6....mam ji a pouzivam ji bez problemu
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na strankach vyrobce odkazuji na tento soubor (CAB), neni tam uvedeno cislo verze, tak nevim... ale vyzkousej, zda to pujde.
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

Cau, jak pises - ty verze, co se pokousis stahovat jsou opravdu jen pro PPC. Pro SP je posledni verze 2.1.4 (a tu si muzes stahnout trebas z toho odkazu, co sem dal Jerrry).
Btw. novejsi/starsi verze - myslim, ze SP a PPC rada mela vlastni cislovani - tzn. ze PPC verze 4 muze byt na urovni SP 1.9 (napriklad). Ackoliv posledni update SP verze (2.1.4 je z 6/04/2006). Ono stejne - jestli tam funguje vsechno jak ma... 8-)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

a jeste jeden postreh - kdyz jsem drive na MPx200 pouzival tu jednickovou verzi PM, tak chodila vyborne. Pak prisla dvojkova rada se spoustou novych funkci, ale na MPx200 delala dost problemy, je totiz mnohem narocnejsi na CPU.
Post Reply

Return to “Aplikace”