Zdravim,sem tu novacek,tak mi nenadavejte pls za hloupy dotazy:)
Mam uz asi 2 mesice Wingse a na forech porad vidim neco o hard resetu..k cemu vlastne slouzi?jen jako zrestartovani mobilu do tovarniho nastaveni nebo to ma i jiny ucel?(napr. zvetseni pameti)
Druhy dotaz-na ofic. strankach HTC jsem se zaregistroval do e-clubu.zaregistroval jsem tam svuj mobil pres s/n produktu a kdyz jdu do download sekce,tak mi to napise "Select your PDA phone or smartphone model from the list. If your registered product is not listed, please check back next time as new patches are added regularly. " Je to normalni nebo sem nekde udelal chybu?
dekuji
K cemu slouzi hard reset?
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
dik:) no jako me bylo jasny?ze se zvetsi misto,ptze se smazou ruzny aplikace,co sem nainstaloval,ale rikal sem si,ze to treba zvetsuje i operacni pamet nebo tak,kdyz se to vsude tak resi:)
no a pak mam jeste jeden dotazecek,na kterej sem nenasel odpoved..tyka se SmartToolkitu..nahral sem si ho do mobilu,vsechnov pohode,ale po restartu zarizeni ho musim znova spoustet..jde to nejak obejit,aby se spoustel pri startu systemu?
no a pak mam jeste jeden dotazecek,na kterej sem nenasel odpoved..tyka se SmartToolkitu..nahral sem si ho do mobilu,vsechnov pohode,ale po restartu zarizeni ho musim znova spoustet..jde to nejak obejit,aby se spoustel pri startu systemu?