K cemu slouzi hard reset?

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
lubo1
nováček
nováček

K cemu slouzi hard reset?

Post by lubo1 »

Zdravim,sem tu novacek,tak mi nenadavejte pls za hloupy dotazy:)
Mam uz asi 2 mesice Wingse a na forech porad vidim neco o hard resetu..k cemu vlastne slouzi?jen jako zrestartovani mobilu do tovarniho nastaveni nebo to ma i jiny ucel?(napr. zvetseni pameti)
Druhy dotaz-na ofic. strankach HTC jsem se zaregistroval do e-clubu.zaregistroval jsem tam svuj mobil pres s/n produktu a kdyz jdu do download sekce,tak mi to napise "Select your PDA phone or smartphone model from the list. If your registered product is not listed, please check back next time as new patches are added regularly. " Je to normalni nebo sem nekde udelal chybu?

dekuji
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Post by Sir Andrew »

Hard reset je opravdu tovarni nastaveni. Ke zvetseni pameti dojde ptz se smazou vsechny kraviny ketere se ti tam naskladaly.

Prvni jsem chtel napsat zkus to udelat a uvidis, ale vidim ze jsi novacek tak na tebe budu hodny :-D

peace :wink:
lubo1
nováček
nováček

Post by lubo1 »

dik:) no jako me bylo jasny?ze se zvetsi misto,ptze se smazou ruzny aplikace,co sem nainstaloval,ale rikal sem si,ze to treba zvetsuje i operacni pamet nebo tak,kdyz se to vsude tak resi:)
no a pak mam jeste jeden dotazecek,na kterej sem nenasel odpoved..tyka se SmartToolkitu..nahral sem si ho do mobilu,vsechnov pohode,ale po restartu zarizeni ho musim znova spoustet..jde to nejak obejit,aby se spoustel pri startu systemu?
Marty22
přispěvatel
přispěvatel

Post by Marty22 »

výtvor si zástupce a přesun ho do složky 'po spuštění'
Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: THL 5000

Post by Nerv_one »

Žádnýho zástupce ve složce ´po spuštění´není nutné vytvářet. Automatické spuštění se nastavuje přímo ve SmartToolkitu.
Při spuštěném SmartToolkitu: Start -> Ovládací panel -> Obecné -> položka ´Možnosti´ a zatrhnout ´Spustit při startu systému´.

Používám verzi 1.0.0.RC08C
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

Já si raději udělal toho zástupce ručně, jelikož přes tu volbu mi to nějak nevyhovovalo (teď už nevim co jsem s tim měl za problém).

Jinak operační paměť se nezvětší, to je dáno hardwarově :)

A v tom e-clubu mam u svýho Voxíka stejnej problém...
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”