Jaké vychytávky na Voxe?

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
safpet
nováček
nováček

Jaké vychytávky na Voxe?

Post by safpet »

Jsem tu nový, takže prosím omluvte mé případně "debilní" dotazy. :-D
Potřeboval bych pár věciček na vylepšení VOXe.

1) Nějáký soft na spořič, který by mi zobrazoval hodiny, zmeškaná volání, sms, mail,...

2) Něco jako "Jdi na". Prostě něco kde si udělám jakoby vlastní menu s položkama, které nejčastěji používám. (byl mě doporučen nějáký "Right Menu", ale ten jsem nikde nesehnal)

3) Dále bych potřeboval něco na sledování spotřeby u auta.

4) Jaká navigace 100%ně šlape na Voxu? Co byste mi doporučili. Nyní tam mám TT 5.2 ale to je fakt hrozné. Zda někdo rozchodil TT 6.x, případně jaká jiná navigace šlape na tomto smartu
PetCZ
nováček
nováček

Post by PetCZ »

2) Right menu je dobra vec, musis googlovat:)
3) nainstaluj si aplikaci v jave, jmenuje se "spotreba" pouzival jsem i u K750i (pripadne ti ji muzu poslat, kdybys nesehnal je to free)
safpet
nováček
nováček

Post by safpet »

PetCZ: Díky a link na Right menu ? ;-)
Případně něco na ten spořič? :tlem:
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

Hele, nedávno se tu ptal na něco skoro stejnýho... Na spořič mam SmartToolkit, ale zatim neni full, ale jen beta, takže jsou tam problémy...
// no jistě, samozřejmě...
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6262
[T]trdlo_s.r.o.
nováček
nováček
Zařízení: HTC S710 [Voxík]

Post by [T]trdlo_s.r.o. »

Taky by se mi docela hodne šikli ty 3 první věci....... :) :!:
safpet
nováček
nováček

Post by safpet »

jenda.69: Ano nedávno jsem se ptal na něco podobného, ale vzhledem k tomu, že kromě tebe mi nikdo jiný neporadil, tak to zkouším opět. Nyní se ptám již na správném místě. Koukám však, že je jedno kde se ptám - stejně mi nikdo neporadí. Ve SmartToolkit jsem žádný spořič nenašel, navíc tento program spíš nejde než jde. Takže dle mého názoru nepoužitelný. Ostatní programy co si mi radil (Right menu) jsem prostě nikde nenašel.
Jak vidno, tak kolega "[T]trdlo_s.r.o." také shání podobný soft jako já, tady je ale asi bohužel nesežene. :evil:
Každopádně díky za rady :roll:
Marty22
přispěvatel
přispěvatel

Post by Marty22 »

zkus Autokeylock :-)

Ten Autokeylock je na spořič a zamykání klávesnice a ne zkratky používám Facade a xbar a mám vše poruce
safpet
nováček
nováček

Post by safpet »

Marty22: Tak to je super!!! Díky moc!! Hodně dobrá věcička ;-)
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jenda.69 »

Na ten autokeylock se časem taky musim mrknout... :)
Jinak ve smarttoolkitu ten spořič nastavuju přes Start-Ovládací panel-Zámek kláves: Spořič obrazovky
safpet
nováček
nováček

Post by safpet »

Sem kornout, se vtom pořád hrabu a teď mi najednou autokeylock píše "chyba v registru" :-( Tak sem to odinstaloval a znovu nainstaloval a je to pořád stejné. Program sice funguje (sám se zapne), ale když jdu do nastavení tak to hodí tu hlášku. Co stím? Nevíte někdo? Nějáký soft na registry sice mám, ale buch ví v jakém registru je chyba :???:

jenda.69: Máš pravdu, tam se to dá nastavit. Tento spořič by mi stačil (místo autokeylocku). Hele mám ale ještě dotaz ..... jde udělat, aby mi ten spořič na founu byl pořád. Mě se to po nějákém čase stejně ztratí a mám tam jen prázdnou vyplou černou obrazovku :roll:
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jenda.69 »

safpet: jedině někde ve start-nastavení-řízení spotřeby nastavit, aby se displej nikdy nevypínal
safpet
nováček
nováček

Post by safpet »

Hmm ale to pak asi bude brát hodně baterky, že?
Ještě se zeptám na něco ..... koukám že ty Voxovi dost rozumíš ;-) .... kde bych našel spouštěcí soubor k upomínkám-budíku co je standardně ve Voxu? A případně jak se to jmenuje. To bude asi někde ve Windows, že? :-(
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jenda.69 »

Myslíš to, co je ve start-nastavení-hodiny a připomenutí?
Nemám tušení, na budík používam program AlarmU.

A nemyslim si, že bych Voxíkovi rozumněl, vždyť ho zatim mam teprv měsíc... Prostě z něho mam radost, tak se v něm trošku hrabu (ale ani to ňák moc)
safpet
nováček
nováček

Post by safpet »

Jasně, přesně to myslím. Já mám na budík nějáký Alarm clock 2007, ale ten budík start > nastavení > hodiny a připomenutí mi přijde takový jednodušší. A myslím dostačující

Jinak já mám Voxe týden a jsem zněj stále nadšen. WM6 má prostě nekonečné možnosti oproti Symbiánu, kterého jsem měl dříve. :-D
Jo a díky za rady :wink:
[T]trdlo_s.r.o.
nováček
nováček

Taky mam ten Autokelok a o ten spořič som se eště nějak nebral ale zkusim to a s tim podsvícenim má asi jenda pravdu.... :wink: :!:
[T]trdlo_s.r.o.
nováček
nováček

Zdar tak som to vyskoušel a v tom Auto keylocku se dá nastavit uplně všechno.... :wink:
safpet
nováček
nováček

Post by safpet »

Hmm to sice jo, ale co mám dělat, když když ho nainstaluju, tak mi sice funguje aniž bych ho zapínal ale když vlezu do nastavení programu, tak mi to píše "Chyba v registrech" Když odinstaluji a znova nainstaluji opět "Chyba v registru". Prostě i po odinstalování v registrech zbyde nějáký bordel. Ale nevím, čím to vyčistit uplně. Neporadí někdo?
[T]trdlo_s.r.o.
nováček
nováček

Tak to netušim.... každopádně je blbost nechávat zaplej displej.... som ho nechal zaplej přez noc na tom spořiči a sežralo to 53% baterky.... :lol: :!:
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jenda.69 »

Mně u Voxíka trochu mrzí, že nejde vypnout podsvícení, ale displej nechat zapnutej. Takhle jsem to měl na Siemensu a baterku to moc nežralo a navíc čas byl takhle vidět prakticky pořád (když bylo světle).
Ale mně to nevadí, už jsem si zvykl, že zmáčknu nějaký tlačítko a podívam se na čas...
danndi
nováček
nováček
Zařízení: htc vox

Post by danndi »

nastavit to ide. zmen register hkey_current_user/ControlPanel/Backlight a tam m_BatteryTimeout nastav na najvacsiu moznu hodnotu. potom by sa ti malo vypnut podsvietenie, ale nie display.
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”