HTC S710 Vox - pár dotazů

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
safpet
nováček
nováček

HTC S710 Vox - pár dotazů

Post by safpet »

Zdravím všechny! :-D
Měl bych pár dotazů. Přešel jsem ze Symbiánu (N80) na WM6 (Vox) a jelikož WM je uplně jiná liga, tak vtom zatím tak trochu plavu a je pár věcí co mi ze Symb chybí. To se však dá snad nahradit nějákými programy. Tak tedy bych potřeboval toto:

1) Nějáký soft na profily (abych si mohl vytvořit různé profily podle svého - v každém profilu třeba jiná melodie vyzvánění, sms, ... )
2) Spořič na displej (aby naněm byly hodiny, zmeškaná volání, sms, mail,...)
3) Něco jako "Jdi na" (soft který si přiřadím třeba pod pravé tlačítko pod displejem a vněm budo mnou zvolené programy, nastavení,...)
3) Soft na sledování spotřeby paliva u auta (vím, že něco existuje, ale nevím jak se to jmenuje :-/)
4) Zda existuje funkční TomTom 6.x (všechny ty 100% instalátory jsem již zkoušel, ale nerozchodil jsem ho), případně jiný navigační soft srovnatelný s TT

.... tak to je zatím asi vše. Děkuji za případné rady a linky :wink:
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

1 - nejsem si jistý, ale mohl by to umět "Photo Contacts Pro", bohužel mě uplně rozhodil téma a kontakty změnil tak, že mi nevyhovovaly, takže šel hned pryč a neozkoušel jsem všechny možnosti, ale v seznamu profilů jich bylo víc než původně.
2 - SmartToolkit - ale je to zatím jen beta a hodně lidem blbne. Hlavní problém je v tom, že když vysuneš klávesnici, tak se neukazuje lišta, spořič s otočeným displejem je rozhozený...
3 - Tuším, že by to mohlo být "Right Menu", ale nikdy jsem ho neměl nainstalovanej
4 - Nevím
5 - Viděl jsem jen verzi pro PDA ovládanou pomocí FakeCursoru, ale fakt hrůza, raději tam mam nějakou 5.2, která je přímo pro smartphone... GPS ale nemám, takže nevím, jak je na tom s funkčností, jen jsem si hrál.
safpet
nováček
nováček

Post by safpet »

jenda.69:
Díky moc, už to vše stahuji.
Nemůžu ale nikde najít funkční link na "Right Menu". Pokud ho máš, neposlal bys mi ho prosím? ;-)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”