Firmware update v member sekci htc.com
Firmware update v member sekci htc.com
V member sekci htc na http://member.htc.com/member se objevil novy upgrade firmwaru pro voxe.
Operating System [ROM] Update
New features and improvements are available with this operating software update, including the Connection Setup application which has been added to allow easy setup of connection settings.
Operating System [ROM] Update
New features and improvements are available with this operating software update, including the Connection Setup application which has been added to allow easy setup of connection settings.
-
jenda.69
- častý přispěvatel

- Zařízení: Google Nexus S
Tak jsem se tam zaregistroval, napsal jsem kód ze svýho telefonu, ale ten seznam s updatama je uplně prázdnej...
a víc nicPhone Software Updates
Select your PDA phone or smartphone model from the list. If your registered product is not listed, please check back next time as new patches are added regularly.
cestina by mela zustat, akorat by nemely zustat zadny data v phonu -> zalohovat. az budu mit chvili, hodim to do telefonu. Podle prvnich ohlasu je tam navic soft kterej automaticky nastavi gprs profily a pridany jsou i office 2007
jinak ke stazeni tady ftp://xda:[email protected]/Up ... 0_Ship.exe
jinak ke stazeni tady ftp://xda:[email protected]/Up ... 0_Ship.exe
Jako vnitrni pamet v telefonu? Ja to tam zkusim taky hodit co nejdriv. A to WWE sice muze bejt anglicka ROM, ale soucasti toho je nekolik dalsich jazyku vcetne cestiny. Jo a jinak asi neni nejaka rozumna cesta jak zazalohovat vsechny aplikace ze jo.. Sprite backup toho umi hodne, ale nainstalovany programy asi ne co..jirka 3 wrote:hlavně volna pasmět je 51,5 Mb
Jak moc? Ona ta puvodni ROMka nebyla jeste uplne odladena, proto byl telefon obcas takovej tezkopadnejsi.. Ja to resil pretatktovanim, ale jestli je tahle ROMka sviznejsi, tak pak po pretaktovani to bude litat pekne:)jirka 3 wrote:rychlejší to je
Aplikace budou fuč,zdá se to být svižnější!Mám to 2 hodky,tak se to těžko hodnotí.Čeština tam je,a pamět volná je skutečně 51,5Mb.Rychlé poznámky,zdílení internetu,kalkulačka,hlasové poznámky.Romka je tady....http://leteckaposta.cz/717703150
tak jsem taky nainstaloval ....čeština tam je (ulevilo se mi),jinak jedina nová polozka je rychle nastaveni pripojeni a to mi stejne nastavilo vsechno spatne :-)zrychleni zatim nepozoruju ale uvidime,navic mi prijde ze se tolik nezasira pamet teda ne tak rychle jak predtim ale mam to teprve chvilku.Tech 50mb jsem mel i pred tim....
Na zakladě sdělení fy GSMobile Service, s.r.o. (zajišťují v ČR servis HTC) jsem získal tyto informace:
1. Vlastním provedení flashe ROMky oficiální verzí RUU_Vox_HTC_WWE_1.34.405.1_4.1.13.54_03.10.90_Ship.exe (vydána 28.1.2008) záruční podmínky nezanikají.
2. Uvedená verze obsahuje českou lokalizaci.
Ale nevím kde sehnat instalaci ROMky, která byla v SP nahrána při koupi (verze paměti ROM: 1.15.405.2, verze rádia: 4.1.13.37_02.83.90), kdybych náhodou vyhořel na té nové. Nemáte někdo tušení?
... a pak ten čas vše nainstalovat do SP znovu.
Off topic: Nevíte jestli jsou součástí nové verze ROMky opravné patche? Myslím tím HTC audio Drivers, Bluetooth Hot Fix (for HTC S710) a Office Mobile 6.1. Předpokládám, že stále ještě nefunguje vytváření nových dokumentů v Office.
1. Vlastním provedení flashe ROMky oficiální verzí RUU_Vox_HTC_WWE_1.34.405.1_4.1.13.54_03.10.90_Ship.exe (vydána 28.1.2008) záruční podmínky nezanikají.
2. Uvedená verze obsahuje českou lokalizaci.
Ale nevím kde sehnat instalaci ROMky, která byla v SP nahrána při koupi (verze paměti ROM: 1.15.405.2, verze rádia: 4.1.13.37_02.83.90), kdybych náhodou vyhořel na té nové. Nemáte někdo tušení?
... a pak ten čas vše nainstalovat do SP znovu.
Off topic: Nevíte jestli jsou součástí nové verze ROMky opravné patche? Myslím tím HTC audio Drivers, Bluetooth Hot Fix (for HTC S710) a Office Mobile 6.1. Předpokládám, že stále ještě nefunguje vytváření nových dokumentů v Office.
Puvodni ROMka je na ftp://xda:[email protected]/Up ... 0_Ship.exe
Office mobile 2007 jsou soucasti tyhle ROMky, ty ostatni patche nevim. Vytvareni novych dokumentu se da resit pomoci programku Modaco DoNew http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=35334 a nebo se zaregistrovat primo na modaco.com a najit si ho tam:)
Office mobile 2007 jsou soucasti tyhle ROMky, ty ostatni patche nevim. Vytvareni novych dokumentu se da resit pomoci programku Modaco DoNew http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=35334 a nebo se zaregistrovat primo na modaco.com a najit si ho tam:)
Sprite backup dokaze zalohovat a obnovit PRESNE do stavu kdy byl zalohovan. (odzkouseno) Otazka jestli to pujde obnovit na nove rom....
Zkouseli jste zalohovat pomoci sprite backup, nainstalovat novou rom a pak nasledne pomoci sprite backup pustit obnovu?
Myslite, ze to bude fungovat?
Nechtel bych to cely instalovat znovu
Zkouseli jste zalohovat pomoci sprite backup, nainstalovat novou rom a pak nasledne pomoci sprite backup pustit obnovu?
Myslite, ze to bude fungovat?
Nechtel bych to cely instalovat znovu