Firmware update v member sekci htc.com

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
charlie42
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Ericsson XPERIA X10

Firmware update v member sekci htc.com

Post by charlie42 »

V member sekci htc na http://member.htc.com/member se objevil novy upgrade firmwaru pro voxe.

Operating System [ROM] Update
New features and improvements are available with this operating software update, including the Connection Setup application which has been added to allow easy setup of connection settings.
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Google Nexus S

Post by jenda.69 »

Tak jsem se tam zaregistroval, napsal jsem kód ze svýho telefonu, ale ten seznam s updatama je uplně prázdnej...
Phone Software Updates

Select your PDA phone or smartphone model from the list. If your registered product is not listed, please check back next time as new patches are added regularly.
a víc nic
Marty22
přispěvatel
přispěvatel

Post by Marty22 »

já ho teda už stáhl ale mám strach ho instalovat protože netuším zda mi zůstane v telefonu čeština,nevíte někdo jak to zjistit?Upgradoval už někdo?
charlie42
přispěvatel
přispěvatel

Post by charlie42 »

cestina by mela zustat, akorat by nemely zustat zadny data v phonu -> zalohovat. az budu mit chvili, hodim to do telefonu. Podle prvnich ohlasu je tam navic soft kterej automaticky nastavi gprs profily a pridany jsou i office 2007

jinak ke stazeni tady ftp://xda:[email protected]/Up ... 0_Ship.exe
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jenda.69 »

Že bych popřemýšlel? Přijde mi to docela líto o všecko přijít a zase to znova instalovat...
Existuje k tomu nějakej "changelog"?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

je to WWE (World Wide English) takže jestli neni čestina někde schovana kde to ten update nepřemaže, tak ta ROMka bude v angličtině (snažil sem se, aby to pochopil i Lister :lol: )
jirka 3
nováček
nováček

Post by jirka 3 »

čeština tam je...Já jí tam mám,rychlejší to je.V meny přibyli položky a hlavně volna pasmět je 51,5 Mb.Vše jse mi po připojení k počítači nahrálo zpátky.
PetCZ
nováček
nováček

Post by PetCZ »

Zkusil, uz to nekdo nainstalovat co to udela?
Ja si nainstaloval office 6.1 s podporou dokumentu z office 2007 a celkem dobry
charlie42
přispěvatel
přispěvatel

Post by charlie42 »

jirka 3 wrote:hlavně volna pasmět je 51,5 Mb
Jako vnitrni pamet v telefonu? Ja to tam zkusim taky hodit co nejdriv. A to WWE sice muze bejt anglicka ROM, ale soucasti toho je nekolik dalsich jazyku vcetne cestiny. Jo a jinak asi neni nejaka rozumna cesta jak zazalohovat vsechny aplikace ze jo.. Sprite backup toho umi hodne, ale nainstalovany programy asi ne co..
jirka 3 wrote:rychlejší to je
Jak moc? Ona ta puvodni ROMka nebyla jeste uplne odladena, proto byl telefon obcas takovej tezkopadnejsi.. Ja to resil pretatktovanim, ale jestli je tahle ROMka sviznejsi, tak pak po pretaktovani to bude litat pekne:)
PetCZ
nováček
nováček

Post by PetCZ »

jirka 3 wrote:čeština tam je...Já jí tam mám,rychlejší to je.V meny přibyli položky a hlavně volna pasmět je 51,5 Mb.Vše jse mi po připojení k počítači nahrálo zpátky.
Jaky polozky? je sice hezky, ze napises, pribili polozky :tlem: Ale ostatni by urcite zajimalo jaky... nejake blizsi info :)
jirka 3
nováček
nováček

Post by jirka 3 »

Aplikace budou fuč,zdá se to být svižnější!Mám to 2 hodky,tak se to těžko hodnotí.Čeština tam je,a pamět volná je skutečně 51,5Mb.Rychlé poznámky,zdílení internetu,kalkulačka,hlasové poznámky.Romka je tady....http://leteckaposta.cz/717703150
Marty22
přispěvatel
přispěvatel

Post by Marty22 »

tak jsem taky nainstaloval ....čeština tam je (ulevilo se mi),jinak jedina nová polozka je rychle nastaveni pripojeni a to mi stejne nastavilo vsechno spatne :-)zrychleni zatim nepozoruju ale uvidime,navic mi prijde ze se tolik nezasira pamet teda ne tak rychle jak predtim ale mam to teprve chvilku.Tech 50mb jsem mel i pred tim....
jenda.69
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jenda.69 »

Z těch nových položek tam nemam jen to, co píše Marty22... Až budu mít nějakej hodně volnej den, tak to nahodim, pokud se nenajde někdo, kdo by měl problémy... :) Bojim se toho, kéž by to bylo jako na Siemensu, kde se o data nepřišlo :-D
Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: THL 5000

Post by Nerv_one »

Na zakladě sdělení fy GSMobile Service, s.r.o. (zajišťují v ČR servis HTC) jsem získal tyto informace:
1. Vlastním provedení flashe ROMky oficiální verzí RUU_Vox_HTC_WWE_1.34.405.1_4.1.13.54_03.10.90_Ship.exe (vydána 28.1.2008) záruční podmínky nezanikají.
2. Uvedená verze obsahuje českou lokalizaci.

Ale nevím kde sehnat instalaci ROMky, která byla v SP nahrána při koupi (verze paměti ROM: 1.15.405.2, verze rádia: 4.1.13.37_02.83.90), kdybych náhodou vyhořel na té nové. Nemáte někdo tušení?

... a pak ten čas vše nainstalovat do SP znovu.

Off topic: Nevíte jestli jsou součástí nové verze ROMky opravné patche? Myslím tím HTC audio Drivers, Bluetooth Hot Fix (for HTC S710) a Office Mobile 6.1. Předpokládám, že stále ještě nefunguje vytváření nových dokumentů v Office.
charlie42
přispěvatel
přispěvatel

Post by charlie42 »

Puvodni ROMka je na ftp://xda:[email protected]/Up ... 0_Ship.exe

Office mobile 2007 jsou soucasti tyhle ROMky, ty ostatni patche nevim. Vytvareni novych dokumentu se da resit pomoci programku Modaco DoNew http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=35334 a nebo se zaregistrovat primo na modaco.com a najit si ho tam:)
PetCZ
nováček
nováček

Post by PetCZ »

nainstaloval jsem si na starou rom update Office Mobile 6.1, vytvareni novych dokumentu bohuzel stale nefunguje (da se resit utilitkou)
Otvirani Excel souboru pod heslem taky stale nefunkcni.
charlie42
přispěvatel
přispěvatel

Post by charlie42 »

Prvni poznatky - ROM je trosku sviznejsi, pribyla teda konfigurace pripojeni (pro vodafone funkcni bez problemu) a pri cteni sms je mensi pismo:)
laurel
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2, ASUS Transformer

Post by laurel »

Panove mam taky VOXika. A zatim netusim jak ho zalohovat. RIkate Sprite Backup ale mam pocit ze je placenej. Neco jinyho ktery dokaze zazalohovat VOXe i se sms atd?
PetCZ
nováček
nováček

Post by PetCZ »

Sprite backup dokaze zalohovat a obnovit PRESNE do stavu kdy byl zalohovan. (odzkouseno) Otazka jestli to pujde obnovit na nove rom.... :roll:

Zkouseli jste zalohovat pomoci sprite backup, nainstalovat novou rom a pak nasledne pomoci sprite backup pustit obnovu?
Myslite, ze to bude fungovat?
Nechtel bych to cely instalovat znovu :-(
PetCZ
nováček
nováček

Post by PetCZ »

Jak se ta nova rom nainstaluje? Jen se spusti v PC a ono se to pomoci AS samo nainstaluje?
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”