Velikost ROM u Voxu - newbie otazka

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
charlie42
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Ericsson XPERIA X10

Velikost ROM u Voxu - newbie otazka

Post by charlie42 »

Zdravim vsechny. Mam Voxe treti den, od Vodaofnu, prvni WM telefon, a ted me zarazila jedna vec. Ve specifikaci se uvadi ze ROM ma bejt 128MB.. Chtel bych se teda ujistit jak to je - me to totiz ukazuje Pamet 58.92 a Programova pamet 49.29. To je takhle rozdeleny? Da se s tim pripadne nejak sachovat? Protoze volnou Pamet mam 25MB a programovou 8.. A nebo je pod vyrazem Pamet mysleny RAM? Ale to asi ne co.. Dekuju vsem za odpoved
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

tahle otazka se tady na foru resila mockrat. Neco si z ROM ukousnou soubory pro operacni system, a z RAM naopak systemove procesy, ktere se spousti po startu zarizeni (+ neco i system samotny). ty hodnoty jsou zcela v poradku.
charlie42
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Ericsson XPERIA X10

Post by charlie42 »

Okay, Jiri, dekuju za odpoved. Tenhle thread jsem procital hodne nez jsem si VOXe poridil, no, mel jsem hledat. A jeste jedna otazka - je normalni ze se mi to hlasi (napr. v Resco Exploreru) jako Windows Mobile 5??? Windows CE 5.20.. Ukazuje to i interni spravce aplikaci.. To se mi nejak nepozdava taky:) Diky za odpoved
majklsan
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by majklsan »

Ja jsem se chtěl zeptat, jak je rozdělená ta ROM a RAM, tak mám pořád nějak málo místa na tý paměti normální..né programové. Pořád mi to hlásí hlášku Výstraha. Přitom sem si na ten mobil skoro nic nenahrál. Mám 2GB SD kartu.
Jak udělám aby se mi všechno (MMS, SMS...atd) automaticky ukládalo na tu SD kartu? A jak si udělám místo na tý normální telefoní paměti. Všechny programy tam jsou ale od výrobce.
Dík
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”