Velikost ROM u Voxu - newbie otazka
Velikost ROM u Voxu - newbie otazka
Zdravim vsechny. Mam Voxe treti den, od Vodaofnu, prvni WM telefon, a ted me zarazila jedna vec. Ve specifikaci se uvadi ze ROM ma bejt 128MB.. Chtel bych se teda ujistit jak to je - me to totiz ukazuje Pamet 58.92 a Programova pamet 49.29. To je takhle rozdeleny? Da se s tim pripadne nejak sachovat? Protoze volnou Pamet mam 25MB a programovou 8.. A nebo je pod vyrazem Pamet mysleny RAM? Ale to asi ne co.. Dekuju vsem za odpoved
Okay, Jiri, dekuju za odpoved. Tenhle thread jsem procital hodne nez jsem si VOXe poridil, no, mel jsem hledat. A jeste jedna otazka - je normalni ze se mi to hlasi (napr. v Resco Exploreru) jako Windows Mobile 5??? Windows CE 5.20.. Ukazuje to i interni spravce aplikaci.. To se mi nejak nepozdava taky:) Diky za odpoved
Ja jsem se chtěl zeptat, jak je rozdělená ta ROM a RAM, tak mám pořád nějak málo místa na tý paměti normální..né programové. Pořád mi to hlásí hlášku Výstraha. Přitom sem si na ten mobil skoro nic nenahrál. Mám 2GB SD kartu.
Jak udělám aby se mi všechno (MMS, SMS...atd) automaticky ukládalo na tu SD kartu? A jak si udělám místo na tý normální telefoní paměti. Všechny programy tam jsou ale od výrobce.
Dík
Jak udělám aby se mi všechno (MMS, SMS...atd) automaticky ukládalo na tu SD kartu? A jak si udělám místo na tý normální telefoní paměti. Všechny programy tam jsou ale od výrobce.
Dík