DLNA media player pre WP

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

DLNA media player pre WP

Post by imperator »

Nevedel som presne do akej temy to dat
mate nejake typy na lacny media dlna player...ktory len strcim do hdmi do telky a mozem donho stremovat cez tubecast pripadne cez play to pripadne cez miracast (tu je otazka...zdvojenie obrazovky podporuje len L930 a 1520 ?)
dakujem

EDIT : vidim ze som sa to uz raz pytal v teme na 1520 - tam mi jeden uzivatel odporucil EVOLVEO XtraCast stick
vyzera dobre ale rad by som este nejake vidiet - ak mi nikto nic neodporuci tak mi ostane iba toto... nechapem preco nejak neviem najst dalsie - ked hladam nejak podla klucovych slov dlna a hdmi tak mi najde vacsie krabicky a riesenia ktore sa pripajaju do TV ale mne by stacil len takyto stick
bigt
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ

DLNA media player pre WP

Post by bigt »

Já osobně teda mám smartTV s wifi a pokud dám zobrazit mou obrazovku, následně se přepnu v mobilu do přehrávače videa a pustím video, tak se to normálně přehrává. Zkoušel jsem tak i hrát Asphalt 8 a v pohodě
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

DLNA media player pre WP

Post by imperator »

takze zariadenia podporujuce miracast : Screen Projection over Wi-Fi is supported on Lumia 630*, 635, 636, 638, 640, 640 XL, 730, 735, 830, 930, 1520 and Icon.

ja mam tiez smart tv a tiez mi to islo aj pustit video aj hrat hru cez miracast...zas ked chcem ale pracovat s telefonom ale dat prehravat film tak pouzijem playto... ide ale o to ze ten stick do hdmi som chcel preto lebo mi z obycajnej TV urobi smarttv bo mozem do nej streamovat cez dlna a miracast...kapišto... a preto sa pytam na nejaky lacny a spolahlivy media player (viacmenej to bude akokeby dlna a miracast reciever)
Radim Stehlík
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 640DS

DLNA media player pre WP

Post by Radim Stehlík »

bigt wrote:Já osobně teda mám smartTV s wifi a pokud dám zobrazit mou obrazovku, následně se přepnu v mobilu do přehrávače videa a pustím video, tak se to normálně přehrává. Zkoušel jsem tak i hrát Asphalt 8 a v pohodě
a jakou tv máš? já mám teď LG s WebOS ale Lumia820 se nanajde. Nebo spíš nevím jak spárovat. Ale "dálkové ovládání" mi funguje

Edit: aha, koukám na ten seznam telefonů :-(
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”