Nevedel som presne do akej temy to dat
mate nejake typy na lacny media dlna player...ktory len strcim do hdmi do telky a mozem donho stremovat cez tubecast pripadne cez play to pripadne cez miracast (tu je otazka...zdvojenie obrazovky podporuje len L930 a 1520 ?)
dakujem
EDIT : vidim ze som sa to uz raz pytal v teme na 1520 - tam mi jeden uzivatel odporucil EVOLVEO XtraCast stick
vyzera dobre ale rad by som este nejake vidiet - ak mi nikto nic neodporuci tak mi ostane iba toto... nechapem preco nejak neviem najst dalsie - ked hladam nejak podla klucovych slov dlna a hdmi tak mi najde vacsie krabicky a riesenia ktore sa pripajaju do TV ale mne by stacil len takyto stick
DLNA media player pre WP
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
DLNA media player pre WP
Já osobně teda mám smartTV s wifi a pokud dám zobrazit mou obrazovku, následně se přepnu v mobilu do přehrávače videa a pustím video, tak se to normálně přehrává. Zkoušel jsem tak i hrát Asphalt 8 a v pohodě
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
DLNA media player pre WP
takze zariadenia podporujuce miracast : Screen Projection over Wi-Fi is supported on Lumia 630*, 635, 636, 638, 640, 640 XL, 730, 735, 830, 930, 1520 and Icon.
ja mam tiez smart tv a tiez mi to islo aj pustit video aj hrat hru cez miracast...zas ked chcem ale pracovat s telefonom ale dat prehravat film tak pouzijem playto... ide ale o to ze ten stick do hdmi som chcel preto lebo mi z obycajnej TV urobi smarttv bo mozem do nej streamovat cez dlna a miracast...kapišto... a preto sa pytam na nejaky lacny a spolahlivy media player (viacmenej to bude akokeby dlna a miracast reciever)
ja mam tiez smart tv a tiez mi to islo aj pustit video aj hrat hru cez miracast...zas ked chcem ale pracovat s telefonom ale dat prehravat film tak pouzijem playto... ide ale o to ze ten stick do hdmi som chcel preto lebo mi z obycajnej TV urobi smarttv bo mozem do nej streamovat cez dlna a miracast...kapišto... a preto sa pytam na nejaky lacny a spolahlivy media player (viacmenej to bude akokeby dlna a miracast reciever)
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
DLNA media player pre WP
a jakou tv máš? já mám teď LG s WebOS ale Lumia820 se nanajde. Nebo spíš nevím jak spárovat. Ale "dálkové ovládání" mi fungujebigt wrote:Já osobně teda mám smartTV s wifi a pokud dám zobrazit mou obrazovku, následně se přepnu v mobilu do přehrávače videa a pustím video, tak se to normálně přehrává. Zkoušel jsem tak i hrát Asphalt 8 a v pohodě
Edit: aha, koukám na ten seznam telefonů