Ahoj všichni. Jak jistě víte, tedy ti, kteří se orientují v mobilních aplikacích, je tento obor velmi lukrativní byznys. Dnešní investoři jsou bez nápadu, a tak hledají nové start-upy s velkým potenciálem a nebojí se za ně zaplatit horentní sumy.
Zde uvedu pár příkladů:
Tři izraelci - Vymysleli aplikaci Waze - živé zpravodajství z dopravy, které vytvářejí samotní uživatelé.
- Aplikaci prodali Googlu za 25 mld. kč
17-ti letý Nick D’Aloisio - Vymyslel aplikaci Summly - shrne obsah článku do jednoho odstavce
- Aplikaci prodal za 700 mil. kč firmě Yahoo
31-letý Naveen Selvadurai - Vymyslel aplikaci Foursquare - hodnocení restaurací, barů apod
- Dnes má jeho firma hodnotu 12 mld. kč
Co tím chci říct? Sháním zkušeného a schopného programátora, který umí programovat aplikace, který chce vystoupit z řady a uspět.
Sám programovat neumím, ale mé nápady mají velký potenciál - o tom jsem se již přesvědčil, jelikož jsem měl nápady na aplikace, s kterými mne ale předběhli rychlejší, aktivnější lidé. Jen jsem si říkal, že to nemůže fungovat, že je to blbost. Ale dnes jsou z těch lidí multimilionáři až miliardáři.
V případě zájmu a bližších informací mne prosím kontaktujte na emailu: [email protected]
Prosím jen zájemce, kteří to myslí opravdu vážně a důvěřují v potenciál mých nápadů.
Děkuji za přečtení.
Mobilní aplikace - projekt
Re: Mobilní aplikace - projekt
Vidis to krasne, ale kolik procent tvori ti miliardari z poctu programatoru? Preji ti uspech, ale spis bych ho videl u programatora, ktery bude hledat kolegy na projekt. Nez u "obchodnika". Neber to prosim jako pokus o flame, je to jen jiny pohled...
Ahoj, vůbec to neberu špatně, je to Tvůj osobní názor. Jinak k Tvému postoji - předem Ti říkám, že pokud budeš mít takový přístup k podnikání, nápadu a úspěchu, tak neuspěješ nikdy, jelikož jsi příliš skeptický. Doporučil bych Ti magazín first class, který je i na internetu a můžeš si tam přečíst o osudech bohatých, o podnikání a o motivaci. Budeš se až divit, co někteří dokázali vybudovat z ničeho jen díky odhodlání a pevné vůli. Ale nebudu se tady o tom rozepisovat, protože by to bylo na pár stran o velikosti A4. 
Měj se hezky.
Měj se hezky.
Blbě si pochopil, je jedno co má kterýkoliv z "miliardářů" za původní profesi, ale v důsledku začal programovat sám a třeba se pak spojil s někým kdo umí na 120%. Nápadů bych měl taky spousty, ale za prvé, neznám žádného programátora, kterému bych mohl bezmezně věřit a za druhé sám neumím programovat, tak vlastně nemůžu vědět co je realizovatelné. Proto píšu, že "projekt" asi má vyvolat programátor a pak mu může pomoct i "obchodník". Opačně funguje spousty firem (programování na zakázku), ale ti asi nikdy nevytvoří nic "geniálního". Skepse asi už jo, ve 40 letech nevěřím jen tak někomu.
Chceš prorazit v programování, asi by to chtělo sednout k pc a začít sám pokusy s programováním, to ti může otevřít oči v požadavcích co budeš později chtít vytvořit. Nemusíš umět vytvořit geniální program, ale důležité je umět vysvětlit co od něj požaduješ lehkému šílenci, kterým jistě geniální programátor bude
Uff toť vše, opravdu tě nechci zrazovat.
Chceš prorazit v programování, asi by to chtělo sednout k pc a začít sám pokusy s programováním, to ti může otevřít oči v požadavcích co budeš později chtít vytvořit. Nemusíš umět vytvořit geniální program, ale důležité je umět vysvětlit co od něj požaduješ lehkému šílenci, kterým jistě geniální programátor bude
Uff toť vše, opravdu tě nechci zrazovat.