Mobilní aplikace - projekt

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
Zvonda
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: samsung

Post by Zvonda »

Ahoj všichni. Jak jistě víte, tedy ti, kteří se orientují v mobilních aplikacích, je tento obor velmi lukrativní byznys. Dnešní investoři jsou bez nápadu, a tak hledají nové start-upy s velkým potenciálem a nebojí se za ně zaplatit horentní sumy.

Zde uvedu pár příkladů:

Tři izraelci - Vymysleli aplikaci Waze - živé zpravodajství z dopravy, které vytvářejí samotní uživatelé.
- Aplikaci prodali Googlu za 25 mld. kč

17-ti letý Nick D’Aloisio - Vymyslel aplikaci Summly - shrne obsah článku do jednoho odstavce
- Aplikaci prodal za 700 mil. kč firmě Yahoo

31-letý Naveen Selvadurai - Vymyslel aplikaci Foursquare - hodnocení restaurací, barů apod
- Dnes má jeho firma hodnotu 12 mld. kč

Co tím chci říct? Sháním zkušeného a schopného programátora, který umí programovat aplikace, který chce vystoupit z řady a uspět.

Sám programovat neumím, ale mé nápady mají velký potenciál - o tom jsem se již přesvědčil, jelikož jsem měl nápady na aplikace, s kterými mne ale předběhli rychlejší, aktivnější lidé. Jen jsem si říkal, že to nemůže fungovat, že je to blbost. Ale dnes jsou z těch lidí multimilionáři až miliardáři.

V případě zájmu a bližších informací mne prosím kontaktujte na emailu: [email protected]

Prosím jen zájemce, kteří to myslí opravdu vážně a důvěřují v potenciál mých nápadů.

Děkuji za přečtení.
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Re: Mobilní aplikace - projekt

Post by murder »

Vidis to krasne, ale kolik procent tvori ti miliardari z poctu programatoru? Preji ti uspech, ale spis bych ho videl u programatora, ktery bude hledat kolegy na projekt. Nez u "obchodnika". Neber to prosim jako pokus o flame, je to jen jiny pohled...
Zvonda
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: samsung

Post by Zvonda »

Ahoj, vůbec to neberu špatně, je to Tvůj osobní názor. Jinak k Tvému postoji - předem Ti říkám, že pokud budeš mít takový přístup k podnikání, nápadu a úspěchu, tak neuspěješ nikdy, jelikož jsi příliš skeptický. Doporučil bych Ti magazín first class, který je i na internetu a můžeš si tam přečíst o osudech bohatých, o podnikání a o motivaci. Budeš se až divit, co někteří dokázali vybudovat z ničeho jen díky odhodlání a pevné vůli. Ale nebudu se tady o tom rozepisovat, protože by to bylo na pár stran o velikosti A4. :)

Měj se hezky.
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Blbě si pochopil, je jedno co má kterýkoliv z "miliardářů" za původní profesi, ale v důsledku začal programovat sám a třeba se pak spojil s někým kdo umí na 120%. Nápadů bych měl taky spousty, ale za prvé, neznám žádného programátora, kterému bych mohl bezmezně věřit a za druhé sám neumím programovat, tak vlastně nemůžu vědět co je realizovatelné. Proto píšu, že "projekt" asi má vyvolat programátor a pak mu může pomoct i "obchodník". Opačně funguje spousty firem (programování na zakázku), ale ti asi nikdy nevytvoří nic "geniálního". Skepse asi už jo, ve 40 letech nevěřím jen tak někomu.
Chceš prorazit v programování, asi by to chtělo sednout k pc a začít sám pokusy s programováním, to ti může otevřít oči v požadavcích co budeš později chtít vytvořit. Nemusíš umět vytvořit geniální program, ale důležité je umět vysvětlit co od něj požaduješ lehkému šílenci, kterým jistě geniální programátor bude :-)
Uff toť vše, opravdu tě nechci zrazovat.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”