Titan - nespojí se hovor
Titan - nespojí se hovor
Zdravím, volání se spojí a obě strany se neslyší (problém pouze pokud zavolám já). Stává se to občas, musím ukončit a zavolat znovu pak se spojí i s hovorem. Reklamace nepomohla výměna prakticky všeho kromě displeje (reklamoval jsem více závad). Budu rád za každou dobrou radu, díky.
Titan - nespojí se hovor
Krom možnosti zkusit jinou SIMku zda dělá to samé asi moc na výběr není. Nová reklamace...
Titan - nespojí se hovor
Simku jsem vyměnil (t-mobile). Při reklamaci opravdu vyměněno vše. Je možný, že to může dělat horší signál?
Titan - nespojí se hovor
Já znám při blbém signálu klasické rozpadávání hovoru... že se neslyšíme navzájem, chvíli já, chvíli protistrana, ale tohle mi tak nepřijde, i když kdo ví... A v místě s dobrým signálem se to nestává?
-
mmajo
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Titan, Samsung Galaxy Note
Titan - nespojí se hovor
Taky se mi to občas stává. Operátora mám také T-Mobile.
Nic jiného jsem nevypozoroval.. :(
Nic jiného jsem nevypozoroval.. :(
Titan - nespojí se hovor
Že by byl problém v tom růžovém zloději? Já jsem to u O2 ještě ani jednou nepozoroval, a že jezdím k hranicím na JM, kde je signál nula nula nic a volám vykloněn z okna, abych měl aspoň jednu čárku, pokud tedy nechci volat z rakouské sítě...
-
mceza
Titan - nespojí se hovor
Když jsem měl telefon první dva týdny, tak se mi to také párkrát stalo. Hovor se spojil, vše se tvářilo ok, ale ani jeden druhého jsme neslyšeli. Také T-Mobile
Titan - nespojí se hovor
Stává se to hlavně, když je signál horší a většinou poté co někomu odmítnu hovor a hned volám zpět převážně taky na T-Mobile. Každopádně Titan není sám co má tento problém. Možná to opravdu bude operátorem, ale asi to nepřizná. Ovšem vůbec nechápu, že na hlasitý odposlech to lidem funguje, vypnou a zase ticho (osobně jsem nezkoušel).
Titan - nespojí se hovor
Mám to samé (viz úplně první příspěvek) s Vodafone už na třetím WP7 telefonu, takže v sílu reklamací bych v tomto případě moc nevěřil.
Titan - nespojí se hovor
Zdravim, po přehrání na ROM verze 1.09.401.02 a nasledném zdlouhavém aktualizování až na Tango je po problému. Interval při spojení hovoru, že vás není slyšet 2-3s je také pryč. Testoval jsem hovory skoro bez signálu vždy s úspěchem. Tak doufám, že to vydrží.