Titan - nespojí se hovor

Diskuzní fórum věnované telefonu HTC Titan
Post Reply
noix
nováček
nováček
Zařízení: HTC Titan

Titan - nespojí se hovor

Post by noix »

Zdravím, volání se spojí a obě strany se neslyší (problém pouze pokud zavolám já). Stává se to občas, musím ukončit a zavolat znovu pak se spojí i s hovorem. Reklamace nepomohla výměna prakticky všeho kromě displeje (reklamoval jsem více závad). Budu rád za každou dobrou radu, díky.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Titan - nespojí se hovor

Post by Petulinek »

Krom možnosti zkusit jinou SIMku zda dělá to samé asi moc na výběr není. Nová reklamace...
noix
nováček
nováček

Titan - nespojí se hovor

Post by noix »

Simku jsem vyměnil (t-mobile). Při reklamaci opravdu vyměněno vše. Je možný, že to může dělat horší signál?
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Titan - nespojí se hovor

Post by Petulinek »

Já znám při blbém signálu klasické rozpadávání hovoru... že se neslyšíme navzájem, chvíli já, chvíli protistrana, ale tohle mi tak nepřijde, i když kdo ví... A v místě s dobrým signálem se to nestává?
mmajo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Titan, Samsung Galaxy Note

Titan - nespojí se hovor

Post by mmajo »

Taky se mi to občas stává. Operátora mám také T-Mobile.

Nic jiného jsem nevypozoroval.. :(
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Titan - nespojí se hovor

Post by Petulinek »

Že by byl problém v tom růžovém zloději? Já jsem to u O2 ještě ani jednou nepozoroval, a že jezdím k hranicím na JM, kde je signál nula nula nic a volám vykloněn z okna, abych měl aspoň jednu čárku, pokud tedy nechci volat z rakouské sítě...
mceza

Titan - nespojí se hovor

Post by mceza »

Když jsem měl telefon první dva týdny, tak se mi to také párkrát stalo. Hovor se spojil, vše se tvářilo ok, ale ani jeden druhého jsme neslyšeli. Také T-Mobile
noix
nováček
nováček

Titan - nespojí se hovor

Post by noix »

Stává se to hlavně, když je signál horší a většinou poté co někomu odmítnu hovor a hned volám zpět převážně taky na T-Mobile. Každopádně Titan není sám co má tento problém. Možná to opravdu bude operátorem, ale asi to nepřizná. Ovšem vůbec nechápu, že na hlasitý odposlech to lidem funguje, vypnou a zase ticho (osobně jsem nezkoušel).
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Titan - nespojí se hovor

Post by dwbmb »

Mám to samé (viz úplně první příspěvek) s Vodafone už na třetím WP7 telefonu, takže v sílu reklamací bych v tomto případě moc nevěřil.
noix
nováček
nováček

Titan - nespojí se hovor

Post by noix »

Zdravim, po přehrání na ROM verze 1.09.401.02 a nasledném zdlouhavém aktualizování až na Tango je po problému. Interval při spojení hovoru, že vás není slyšet 2-3s je také pryč. Testoval jsem hovory skoro bez signálu vždy s úspěchem. Tak doufám, že to vydrží.
Post Reply

Return to “HTC Titan”