[app] České sjezdovky

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

[app] České sjezdovky

Post by miramares »

Měl bych pro vás novou aplikaci, která byla dnes schválena a zveřejněna na marketplace.
České sjezdovky vám přináší informace o více jak 250 lyžařských areálech v České republice. Pro každý areál získáte aktuální informace o stavu sněhu, aktuální teplotě a (ne)provozu... plus další základní údaje o počtu lanovek/vleků, aktuální snímek z webové kamery - je-li dostupná. Na mapě se vám zobrazí přesné umístění areálu. Vybrané areály si můžete umístit do "oblíbených" pro lepší přehled.
Odkaz na marketplace
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] České sjezdovky

Post by matoman »

Pekne, ja som chcel spravit specializovanu appku iba na kamery zo zjazdoviek :) teraz uz nemusim. Inac pekna appka, pridal by som hladanie ,zivu dlazdicu s odkazom na dany areal a trochu viac by som to zmetril :)
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] České sjezdovky

Post by miramares »

Živou dlaždici mám v plánu, ale nechci ji dělat jen jako odkaz. Co konkrétně by se mělo víc "zmetrovatět"?
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] České sjezdovky

Post by matoman »

No vse :) upravit marginy v seznamu, dat prec ten farebny background na celu sirku, mne to tam nejako cele nepasuje jak to vsetko poskakuje od laveho okraja jak sa mu to zachce, ale zasa je to moj nazor iba
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] České sjezdovky

Post by miramares »

No vzhledem k tomu, že se nejedná o klasický list, ale obsahuje skupiny, tak levé odsazení je podle mě na místě - je to výchozí nastavení daného kontrolu. Ten barevný pruh označující (ne)provoz možná není ideální, ale nenapadlo mě zatím lepší řešení ;-)
Každopádně díky za připomínky :-)
smartt

[app] České sjezdovky

Post by smartt »

Šikovná aplikace :-) , občas se bude hodit !
Post Reply

Return to “Aplikace a software”