Odkaz na marketplaceČeské sjezdovky vám přináší informace o více jak 250 lyžařských areálech v České republice. Pro každý areál získáte aktuální informace o stavu sněhu, aktuální teplotě a (ne)provozu... plus další základní údaje o počtu lanovek/vleků, aktuální snímek z webové kamery - je-li dostupná. Na mapě se vám zobrazí přesné umístění areálu. Vybrané areály si můžete umístit do "oblíbených" pro lepší přehled.
[app] České sjezdovky
- miramares
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950
[app] České sjezdovky
Měl bych pro vás novou aplikaci, která byla dnes schválena a zveřejněna na marketplace.
[app] České sjezdovky
Pekne, ja som chcel spravit specializovanu appku iba na kamery zo zjazdoviek
teraz uz nemusim. Inac pekna appka, pridal by som hladanie ,zivu dlazdicu s odkazom na dany areal a trochu viac by som to zmetril 
- miramares
- častý přispěvatel

[app] České sjezdovky
Živou dlaždici mám v plánu, ale nechci ji dělat jen jako odkaz. Co konkrétně by se mělo víc "zmetrovatět"?
[app] České sjezdovky
No vse
upravit marginy v seznamu, dat prec ten farebny background na celu sirku, mne to tam nejako cele nepasuje jak to vsetko poskakuje od laveho okraja jak sa mu to zachce, ale zasa je to moj nazor iba
- miramares
- častý přispěvatel

[app] České sjezdovky
No vzhledem k tomu, že se nejedná o klasický list, ale obsahuje skupiny, tak levé odsazení je podle mě na místě - je to výchozí nastavení daného kontrolu. Ten barevný pruh označující (ne)provoz možná není ideální, ale nenapadlo mě zatím lepší řešení 
Každopádně díky za připomínky
Každopádně díky za připomínky