Časové pásmo na Hotmailu
Časové pásmo na Hotmailu
Dnes jsem se divil, že trvá hodinu než mi dorazí mail, pak jsem si poslal testovací mail, a zjistil sem, že mi webové rozhraní Hotmailu zobrazuje čas GMT a ne CET. Prolez sem nastavení Hotmailu, ale nemůžu se dopátrat, kde změnit časové pásmo.
Také vám zobrazuje čas u mailů o hodinu špatně?
Kde co nastavit, aby se to zobrazovalo dobře? V telefonu mají maily správný čas.
Díky za každej nápad.
Také vám zobrazuje čas u mailů o hodinu špatně?
Kde co nastavit, aby se to zobrazovalo dobře? V telefonu mají maily správný čas.
Díky za každej nápad.
Časové pásmo na Hotmailu
Nic takového nepozoruji. Každopádně tě od teď pokládám za trolla, bo je to hned první položka v možnostech hotmailu "Podrobnosti o účtu(heslo, alias, časové pásmo)".
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Časové pásmo na Hotmailu
Ano, časová zóna se nastavuje tady... https://account.live.com/EditProf.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Já mám US adresu v Live ID a časové pásmo nastavené nemám apřitom mám časy v Hotmailu v českém tvaru a samozřejmě správné.
Já mám US adresu v Live ID a časové pásmo nastavené nemám apřitom mám časy v Hotmailu v českém tvaru a samozřejmě správné.
Časové pásmo na Hotmailu
Díky za přejmenování, původně to bylo myšleno jako thread o Hotmailu obecně - nenašel sem jej.
Koukám na to časové pásmo, tam není CET, mohu dát jen GMT, to zřejmě můj problém nevyřeší.
EDIT: už sem to našel, díky Vlasta W.
Koukám na to časové pásmo, tam není CET, mohu dát jen GMT, to zřejmě můj problém nevyřeší.
To vím, tak na to klepni a řekni mi, kde tam to časové pásmo je, či kde ho změnim? Já to nenašel :(dwbmb wrote:Nic takového nepozoruji. Každopádně tě od teď pokládám za trolla, bo je to hned první položka v možnostech hotmailu "Podrobnosti o účtu(heslo, alias, časové pásmo)".
EDIT: už sem to našel, díky Vlasta W.
Časové pásmo na Hotmailu
Můžu změnit Adresa bydliště - Země nebo oblast z US na CZ, když mám US LiveID? Pak mi teprve nabídne CET.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Časové pásmo na Hotmailu
Ano změna live ID regionu je možná. http://www.xbox.com/cs-CZ/Live" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Vlasta W.
- smartstar

Časové pásmo na Hotmailu
Ale jen jednou za rok! Navíc se tím připravíš o přístup k hudbě v Marketplace.
Časové pásmo na Hotmailu
Já ale nechci měnit svoje LiveID z US na CZ. Já chyci aby zůstalo US. Můžo to i v tomto případě změnit nebo ne? Jedná se o tento formulář: https://account.live.com/EditProf.aspx
-
Vlasta W.
- smartstar

Časové pásmo na Hotmailu
Nemůžeš, vždyť tohle je adresa tvého Live ID.
Časové pásmo na Hotmailu
Pekný podvečer priatelia, ako zvyčajne mám nejaké laické otázky k tejto téme. Nie som si totiž istý ako to je. Live ID účet som si pri inštalácii mobilu dal oblasť česká rep. Účet mi urobilo s koncovkou @live.com. Potom som si zmenil v účte časové pásmo na Slovensko. Všetko mi funguje asi ako má. XBOX, MARKET,Hotmail a pod. V mobile mám nastavený systém na češtinu /samozrejme aj jazyk mobilu, miestny jazyk mám slovenčinu/. Už mi to tu raz Vlasta vysvetloval, ale stále mi nie sú jasné dve veci:
- aký vlastne do márie LiveID mám?
- akú hudbu v Markete máte na mysli?
Je to nejaký bordel, predpokladám, že to časové pásmo sa v skutočnosti dá zmeniť pri zmene LiveID, čo správne uviedol Vlasta, dá sa to len raz ročne. Čert aby sa v tom vyznal.
- aký vlastne do márie LiveID mám?
- akú hudbu v Markete máte na mysli?
Je to nejaký bordel, predpokladám, že to časové pásmo sa v skutočnosti dá zmeniť pri zmene LiveID, čo správne uviedol Vlasta, dá sa to len raz ročne. Čert aby sa v tom vyznal.
RE: Časové pásmo na Hotmailu
Co se stane, když to tady změním? Převedení liveID na jinej region se prý dělá na stránkách xboxu.Vlasta W. wrote:Nemůžeš, vždyť tohle je adresa tvého Live ID.
-
Vlasta W.
- smartstar

Časové pásmo na Hotmailu
Podle mě se všechna nastavení musí shodovat (Live ID, billing, PC, telefon)
Časové pásmo na Hotmailu
Že se to musí vše shodovat jsem si myslel až do té doby, než jsem šel poprvé na Marketplace. V Live ID mám umístění USA, takže jsem v PC nastavil také Spojené státy. Ale při pokusu o stažení programu z MP mi bylo sděleno: Nastavení oblasti v účtu Live ID neodpovídá nastavení počítače (Spojené státy). Zkusil jsem Velkou Británii a to funguje. Takže "bydlím" v USA, ale market mám v librách a netuším proč. 
-
Vlasta W.
- smartstar

Časové pásmo na Hotmailu
To je divné. Já mám Live ID v USA a v počítači musím mít USA, jinak se mi Zune ani nepřihlásí k Zune Social (Live ID). Zajímalo by mě, jak ot vlastně je, nicméně experimentovat s tím nehodlám. Mám to tak už od dob nákupu prvního Zune, mám tam custom domains, Zune points a prakticky veškerou svou cloudovou existenci. Experimentovat jsem zkusil jednou a nakonec to skončilo měsícem dohadování s neschopným supportem, až mi to museli na patřičných místech urgovat známí v MS.
Časové pásmo na Hotmailu
Dobrá, pokud to zkusím změnit, kde můžu předpokládat problém/cěho zkontrolovat funkčnost?
Také by mě zajímalo, zda je to vratné nebo nevratné nastavení?
Také by mě zajímalo, zda je to vratné nebo nevratné nastavení?